Personeel van De Brasserij verwelkomt u graag – en met een glimlach.
Personeel van De Brasserij verwelkomt u graag – en met een glimlach.

Genieten van lunch, een goede sfeer en gastvrijheid bij De Brasserij

Algemeen

De Brasserij is sinds eind vorig jaar meer dan een partycentrum en prachtlocatie voor feesten, partijen, bruiloften of vergaderingen. Sindsdien kan er ook geluncht worden. Die nieuwigheid is een succes.

Dankzij deze nieuwe mogelijkheid is De Brasserij namelijk toegankelijk geworden voor iedereen. Want het is al mogelijk om gezellig met z'n tweetjes of met een groepje van dinsdag tot en met zondag aan te schuiven voor een heerlijke lunch. "We zien nu ook regelmatig dat mensen hier een leuk feest hebben gehad en dan later nog eens komen lunchen", vertelt Wendy Vaderloos van De Brasserij. "Of dat ze hier een feest willen organiseren en dan tijdens de lunch alvast de sfeer van ons bedrijf komen proeven."

Het oer-Delftse familiebedrijf kijkt tevreden terug op de keuze om ook rond lunchtijd open te gaan. "Het is een mega-succes", geeft Wendy Vaderloos aan. "We krijgen erg veel complimenten over de heerlijke en mooi opgemaakte broodjes van verse ingrediënten, die we op stoere houten planken en mooie borden presenteren. Wat te denken van een Sashimi van Rundercarpaccio, een heerlijke Clubsandwich of een stoere MRIJ runderburger? Net wat meer van deze tijd. Natuurlijk hebben we ook heerlijke verse salades, een broodje warm vlees en een NUL-15 lunch." Met het mooie weer in aantocht kan nog meer worden genoten. "Want we beschikken over één van de mooiste terrassen van Delft." Sinds begin vorige maand kan bovendien worden gekozen voor een high-tea of een high-wine. Dit kan al vanaf twee personen. Gerechtjes worden dan op een etagère gepresenteerd, met daarbij een goed glas wijn of diverse smaken thee. Een leuke, lekkere en gezellige manier om bijvoorbeeld je verjaardag of een babyshower te vieren. "Voorheen waren we er altijd voor groepen vanaf 25 personen, maar iedereen kan nu dus ook met z'n tweetjes of bijvoorbeeld met 10 personen komen." De Brasserij blijft verder bieden waar het al jaren om bekend staat: kwaliteit en gastvrijheid. Ook mooi: in het weekend kan er voor de deur gratis worden geparkeerd, doordeweeks kan dit even verderop aan de Curaçaostraat. Benieuwd naar de vele mogelijkheden en heerlijkheden? Kom gerust langs of kijk op www.brasserij.nl.