Joris Kleinveld (links) en Marco Hofland.
Joris Kleinveld (links) en Marco Hofland. "Samen ondernemen, daar gaat het ons om", aldus Hofland.

Rabobank en VNO-NCW Delft sluiten sponsorcontract af

Algemeen

DELFT - VNO-NCW Delft heeft een sponsorcontract afgesloten met Rabobank Zuid-Holland Midden, waarmee het in het verleden al vaker samenwerkte.

"Het is erg prettig om een vaste sponsor te hebben en niet voor elk evenement apart met de pet rond te hoeven", zegt Joris Kleinveld, voorzitter van VNO-NCW Delft. "De Rabobank is voor ons een geweldige en logische partner. We hebben een deels overeenkomstige doelgroep en een gezamenlijk belang in de zin dat we beiden Delft voort willen stuwen in de vaart der volkeren. En de Rabobank brengt een kwaliteitsstempel met zich mee, het is een partij die midden in de maatschappij staat."

Marco Hofland, directievoorzitter Rabobank Zuid-Holland Midden: "Onze sponsoring is gericht op het kunnen organiseren van initiatieven en activiteiten die de regionale economie versterken. Relevante partijen bij elkaar brengen die samen ook daadwerkelijk iets kunnen realiseren. Zo hebben wij een bijeenkomst mede mogelijk gemaakt waarbij op bestuurdersniveau in Delft wordt gewerkt aan een uitvoeringsagenda van het rapport Deetman over de toekomst van Delft. Niet alleen netwerken, maar ook vooral samen ondernemen, daar gaat het ons om!"