Afbeelding

Bruidspaar van de maand

Algemeen

YPENBURG–DEN HAAG – Leen en Henneke van Brosten wonen in Ypenburg en zijn vaak op de camping in Hellevoetsluis. Als het even gaat, dan gaan ze ook graag op vakantie naar de zon. Leen en Henneke zijn 59 en 53 jaar 'jong'.

Ze hebben vier kinderen en vier kleinkinderen en zijn dolgelukkig. Die vier kleinkinderen met de namen Joy, Jan, Jill en Johnny, hun eigen vier J's, zijn hun grote hobby.
De sportschool is de locatie waar Leen en Henneke, allebei met een eerder huwelijk achter de rug, elkaar destijds hebben leren kennen. Ze hadden nooit gedacht nog eens te zullen hertrouwen, maar nu dat eenmaal gebeurd is, zijn de supergelukkig.
Het huwelijksfeest vond plaats in de gezellige Haagse kroeg Granny's Corner, met alle gasten er bij. De fotoreportage kon vanwege het slechte weer niet plaats vinden in het Zuiderpark, dat onder water stond, en daarom was het atrium van het Haagse stadhuis daar het decor van. Met als resultaat een serie prachtige 'witte' trouwfoto's.
Daarna zijn ze heerlijk op huwelijksreis naar Turkije geweest. Na een geweldige periode moest Leen weer aan het werk in zijn bedrijf Quality Cars in Brielle. Voor Henneke was het weer werken geblazen op het Centraal Station in Den Haag.