Afbeelding

Meubel & Slaaphuys viert zijn vijfjarig bestaan!

lopende zaken

Editie: Week 50, Jaargang 22 |

DELFT - De leukste lifestyle woonwinkel van Zuid-Holland, met een grote diversiteit aan landelijke meubelen, is inmiddels al weer vijf jaar een aardig succes in de woonbranche. Meubel & Slaaphuys aan de Bellweg 8A (nabij de MAKRO). Met een geheel eigen stijl - ongedwongen... gastvrijheid... absoluut tijd voor een kop koffie of thee... en natuurlijk het mooie woonaanbod - creëert u thuis uw eigen lifestyle feeling.
De lifestyle woonwinkel van 2.000 vierkante meter is sfeervol ingericht, zoals u nog nooit gezien heeft! Exclusieve collectiemeubelen voor de woonkamer en slaapkamer, compleet en sfeervol ingericht ter wooninspiratie met accessoires en verlichting, tot zelfs hoogwaardige kwaliteit *(EVT laminaat en pvc) vloeren en kleden!
Met trots presenteert Meubel & Slaaphuys dit najaar de nieuwe banken van UrbanSofa, vanuit de collectie voor 2015. Per januari 2015 zal Meubel & Slaaphuys als Premium UrbanSofa Store worden aangeduid. Dankzij de premium Store erkenning zijn alle modellen vanuit het mooie en betaalbare UrbanSofa vanaf heden hier verkrijgbaar. Het unieke aan de banken van UrbanSofa is met name het concept waarbij de consument de gelegenheid wordt geboden een geheel unieke bank samen te stellen naar eigen persoonlijke smaak, stijl en wensen. Met een keuze uit verschillende opstellingen en ruim negentig verschillende stofsoorten en kleuren, bij het model van uw keuze lijken de mogelijkheden eindeloos! Wat daarbij natuurlijk niet onbelangrijk is? Een eerlijke prijs!
Het creëren van een sfeervolle en leefbare woonruimte is niet altijd even eenvoudig, daarom biedt Meubel & Slaaphuys u gratis interieuradvies op maat. Breng samen met de styliste uw droombeeld tot leven. De medewerkers brengen uw behoefte en woonwensen in kaart voor een interieur dat bij u past. Daarbij is het prettig dat u in de winkel keuze heeft uit een grandioze landelijke collectie kwaliteitsmeubilair. Kom sfeer proeven bij Meubel & Slaaphuys in december, u krijgt bij uw bezoek aan de showroom een speciaal kerstpresentje cadeau! Telefoon: (015) 257 86 17. Internet: www.welivehere.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12