Huis te koop: Arendlaan 56, Delft

Algemeen

Praktisch appartement in rustige omgeving met uitzicht op Rotterdam

De rust, ruimte en natuur waar Carl de Vreede in 2006 naar op zoek was, vond hij in de Arendlaan, waar hij uitkijkt op Midden-Delfland en de skyline van Rotterdam. “Ik kwam uit de binnenstad en wilde graag een woning met rust, ruimte en natuur om me heen”, blikt Carl terug. “Toen ik hier ging kijken was de keuze dus ook snel gemaakt. Ik kijk uit op de voetbalvelden, het park en de skyline van Rotterdam. Een fantastisch uitzicht.”

Van die luxe maakte Carl dan ook goed gebruik door zijn woonkamer in te richten op het uitzicht. Vanaf de bank in de woonkamer keek hij op het park en de stoelen bij de bank boden uitzicht op de Rotterdamse skyline. 

De omgeving bood naast een fantastisch uitzicht natuurlijk nog meer voordelen aan de bewoner van de Arendlaan 56. “Het natuurpark is perfect om te skaten, wandelen, hardlopen of wielrennen”, geeft Carl aan. “Er komen hier ontzettend veel wielrenners langs en zelf liep ik veel hard in het park.” 

Wat Carl niet kon weten op het moment dat hij de woning kocht, was het feit dat de flat wordt bewoond door leuke mensen. “Het leuke is dat er veel verschillende mensen in deze flat wonen. Oudere mensen, starters, kleine gezinnen en alleenstaanden. Voor alle flatbewoners geldt dat ze zeer behulpzaam zijn. Dat is erg fijn.” Ook het winkelcentrum van Tanthof dat vijf minuten van het complex is verwijderd is een groot voordeel volgens Carl. Bovendien is het Station Delft Zuid nabij gelegen, zit je in een mum van tijd op de A13 of de A4 en kun je er altijd en gratis parkeren. 

Carl kocht de woning in 2006 in zijn eentje en heeft inmiddels een vriendin waarmee hij een nieuwe start wil maken. Samen kochten ze al een huis waarbij ze allebei een goed gevoel hadden. 

De Arendlaan 56 is volgens Carl voor een grote groep mensen geschikt. “De woning is zeer praktisch ingedeeld waardoor er genoeg ruimte is. De woning heeft naast de woonkamer nog drie kamers en de open keuken met bar brengt nog wat extra gezelligheid met zich mee.” Er is dus genoeg ruimte voor gezinnen met één kind en ook voor ouderen is het huis geschikt. De woning is namelijk volledig gelijkvloers en het appartementencomplex heeft een lift. 

De vraagprijs voor deze woning is € 199.500 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Silfhout en Hogetoorn Wereldmakelaars, (015) - 2125288 of www.vansilfhout.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12