Wijnlokaal Van Dorp begeleidt de klant bij het maken van zijn keuze

Algemeen

In de rekken van Wijnlokaal Van Dorp liggen wel zo’n vijfhonderd verschillende soorten wijnen van uitstekende kwaliteit.

DELFT – Voor een goede fles wijn kunt u al sinds 1979 terecht bij Wijnlokaal Van Dorp aan de Papsouwselaan 5. De wijnspeciaalzaak is kwaliteitsgericht en heeft een uitgebreid assortiment van zo’n vijfhonderd soorten tegen goede prijzen. Wijnlokaal Van Dorp is één van de 38 ondernemers die in clubverband samenwerken onder de noemer Genereux. Voor het derde achtereenvolgende jaar is Wijnlokaal Van Dorp met deze club uitgeroepen tot ‘Beste wijnspeciaalzaak van Nederland’.

“Met Genereux importeren we uit heel Europa wijnen”, zegt Gerard van Dorp. “De nadruk ligt voor de consument op het betere segment. Onze winkel is zeer gespecialiseerd in Italiaanse wijnen.” Bij Wijnlokaal Van Dorp blijft het niet alleen bij het verkopen van wijnen. Hier wordt de klant begeleid bij het maken van de juiste keuze. “Als men een etentje geeft en de juiste wijn bij de gerechten wil”, legt Van Dorp uit. “Ze komen dan met recepten bij ons en wij adviseren bijpassende wijnen. Dit is één van onze sterkste punten.” Met de kersttijd in het vooruitzicht zal Van Dorp het hiermee de komende tijd weer erg druk krijgen. Ook relatiegeschenken horen bij deze tijd en ook daar is deze winkel helemaal in thuis. “Wij kunnen relatiegeschenken bieden van 15 euro tot oneindig”, zegt Van Dorp. “Het wordt allemaal prima verzorgd en voor de flessen wijn zijn er allerlei verpakkingen mogelijk. Het is zelfs mogelijk om het relatiegeschenk een eigen tintje te geven, bijvoorbeeld met de huiskleuren van het bedrijf.” Bij Wijnlokaal Van Dorp draait het niet louter om wijnen. De winkel is eveneens gespecialiseerd in sterke dranken zoals whiskey, cognac en grappa’s. Telefoon: (015) 2570651. Internet: www.wijnlokaalvandorp.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12