RoBoWeb, uw computerspecialist, biedt klanten voortaan meer zekerheid

Algemeen

RoBoWeb, uw computerspecialist, is sinds kort aangesloten bij ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor computer(web)winkels, computerhulp en automatiseerders.

PIJNACKER – RoBoWeb aan de Boezemweg 6A in Pijnacker is sinds 15 september j.l. aangesloten bij ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor computer(web)winkels, computerhulp en automatiseerders.

Voor de klanten van RoBoWeb betekent dit extra zekerheden. Zo krijgen consumenten in voorkomende gevallen de mogelijkheid een beroep te doen op de Geschillencommissie ICTWaarborg. Ook neemt de brancheorganisatie een aantal belangrijke verantwoordelijkheden ten aanzien van garantie en dergelijke over als RoBoWeb noodgedwongen de deuren zou moeten sluiten. ICTWaarborg is de eerste brancheorganisatie die deze zekerheden biedt. RoBoWeb is sinds 18 oktober 2001 actief als computerhulp aan huis. Volgens Roel Bothof is de aansluiting bij ICTWaarborg een logische stap. "Een goed werkende computer en internet is inmiddels net zo belangrijk als een goed werkende cv-ketel in de winter. En net zoals bij de cv-ketel doe je voor goed onderhoud een beroep op een vakman. Het heeft ook te maken met de professionalisering van onze branche. Onderdeel daarvan is dat je je klanten zo veel mogelijk zekerheid wilt geven.” Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.roboweb.nl of contact opnemen met Roel of Fred via (015) - 369 77 99, (06) - 55 37 68 30 of via info@roboweb.nl. Nieuw: vanaf heden kunt u elke werkdag van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur direct aan de balie geholpen worden.


Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12