Afbeelding

KennisExpo 2013 Technet Delft

Algemeen

Editie: Week 22, Jaargang 21 |

DELFT - Op dinsdag 18 juni organiseert Technet in Delft, met vele aangesloten hightech bedrijven en instellingen, zoals de TU Delft, een  inmiddels traditionele jaarlijkse kennisexpo bij het restaurant Knus in de Delftse Hout. Dit evenement is vooral bedoeld als een effectieve, gemakkelijke en informele manier om kennis te maken met kennis en kunde uit de regio Delft.

Leden van Technet zullen daar hun producten, technologie en expertise tonen in toegankelijke demo’s, posters, presentaties en 1-op-1 uitleg. Zoals bijvoorbeeld systemen, instrumenten, sensoren, elektronica, software, methoden, processen, bio, chemie, water en infra. En dat alles onder het genot van goed eten, drinken en live muziek. Zo is er vanaf zes uur een doorlopende barbecue. 
Het evenement vind buiten plaats bij het restaurant Knus, een prachtige locatie in de natuur van de Delftse Hout, met ruime parkeergelegenheid. De toegang is gratis, bij aanmelding vooraf bij de organisatie. Bezoekers zijn welkom van 16:00 tot 21.00 uur. Er is slechts één maar: de toegang tot de expositie is beperkt tot 200 personen.  Wacht dus niet met aanmelden tot het te laat is. Aanmeldingen en inlichtingen: www.technetdelft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12