Het is maar dat u het WEET

Algemeen

Editie: Week 45, Jaargang 22 |

Joke Krul geeft zaterdag 22 november de schilderworkshop 'Chinees penseelschilderen' aan de Phoenixstraat 66 in Delft. Zie voor meer informatie http://jokekrul.blogspot.com.


Dinsdag 25 november om 19.30 uur biedt Studiekring Delft - in samenwerking met DOK - de gratis workshop 'Helpen met huiswerk' aan voor ouders die op zoek zijn naar handvatten om te helpen bij schoolwerk van hun kinderen in de brugklas of groep 7. Aanmelden kan via de website www.dok.info.


De HCC! SeniorenAcademie locatie Delft organiseert dinsdag 11 november om 13.30 uur een bijeenkomst over veiligheid op de computer, bedoeld voor de beginnende en iets gevorderde computergebruiker. Locatie: Buurthuis ‘Het Voorhof’ aan de Herman Gorterhof 165. Mail voor meer informatie en aanmelden seniorsadelft@gmail.com.


Sint en zijn Pieten komen woensdag 19 november om 14.30 uur naar de bibliotheek in Den Hoorn aan de Fluitekruid 62.


Happy Day Tours organiseert zaterdag 15 november om 14.00 uur een Delftse stadswandeling voor smulpapen. De tour start om 14.00 uur aan de Nieuwe Langendijk 42a in Delft en eindigt om 15.30 uur in het restaurant. Deelname kosten 12 euro 50 per persoon. Aanmelden kan tot donderdag 13 november via info@happydaytours.nl of in de winkel.


Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn stelt zich voor als toekomstig platform voor het aanbod van kunst- en cultuureducatie binnen Midden-Delfland. Op 17 november beginnen de kennismakingslessen waar iedereen zich voor in kan schrijven. Zie voor meer informatie de website www.kunstencultuurdenhoorn.nl.


Karen Visser geeft maandag 10 november van 19.00 uur tot 21.00 uur aan de Vuursteen 8 in Ypenburg een leerzame bijeenkomst over het vinden van meer tijd en ruimte in je drukke bestaan. Aanmelden kan via de website www.newbroom.nl.
De Delftse rock-coverband Doggy Bag treedt zaterdag 8 november om 22.00 uur op in de V aan de Voorstraat. De entree is gratis.


IVN Delft organiseert zondag 9 november een natuurwandeling in de Delftse Hout, waarbij herfstkleuren en paddenstoelen centraal staan. De start is om 14.00 uur bij de Papaver aan de Korftlaan in Delft. Deelname is gratis en reserveren is niet nodig. Zie voor meer informatie de website www.ivn.nl/delft.

V.A.T. '75 geeft op dinsdag 18 en woensdag 19 november een uitvoering geven van het komische toneelstuk ‘Niets is wat het lijkt!’. Locatie: het Notenschip aan het Schoolplein 4 in Schipluiden. De aanvang voor beide avonden is 20.00 uur. De toegang bedraagt 10 euro. Kaarten reserveren kan via kaarten.vat75@gmail.com.


Kennisbedrijven kunnen zich aanmelden voor de Night of the Enterprises, die zal worden gehouden op dinsdag 25 november vanaf 15.30 uur. Dit kan bij Margie Burger via mburger@delft.nl of 06-52739396.

Met De Wenteltoren maakt Theatergroep Knars zondag 9 november om 15.00 uur in het Rietveld Theater aan het Rietveld 49 een magische en beeldende poppentheatervoorstelling vol absurde situaties. De entree bedraagt 6 euro 50. Zie voor meer informatie www.rietveldtheater.nl.


Het Oeral Kozakkenkoor Delft - onder leiding van Gregor Bak - en de Muziekvereniging Prometheus Delft onder leiding van Arend van der Knaap geven vrijdag 14 november gezamenlijk een concert in de Hofkerk. Zie voor meer informatie www.mvprometheus.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12