Maak kennis met SportsArt Jan Koster tijdens het open huis

Algemeen

Tijdens de open dagen van SportsArt Jan Koster kunt u zich uitgebreid laten informeren over de uiteenlopende voedingsproducten vol vitamines en preparaten.

DELFT – SportsArt Jan Koster aan de Industriestraat 16 houdt op zaterdag 18 en zondag 19 september Open Huis. Beide dagen kunt u van 9.00 tot 15.00 uur in het fitnesscentrum van alles beleven.

U kunt zelf ondervinden hoe het is op de fitnessapparatuur van SportsArt Jan Koster, want daar kunt u helemaal gratis gebruik van maken. Ook kunt u gratis aan uiteenlopende groepslessen deelnemen, zoals Bodypump, Zumba, Spinning, Kickfun, Steps, Latin workout en Yoga. Een heel belangrijk onderdeel tijdens de open dagen is de voorlichting en verkoop van diverse voedingsproducten. “De bezoekers kunnen uiteenlopende shakes vol met vitamines en preparaten proeven”, zegt Jan Koster. “Die zijn van hoge kwaliteit. Tegenwoordig worden veel van dit soort producten aangeboden, maar die zijn niet altijd goed. Wij hebben hoge kwaliteit voeding voor zowel niet-sporters, recreatieve sporters als wedstrijdsporters.” U vindt in het fitnesscentrum ook een standje van PowerSlim, hèt dieet om gezond af te slanken. Tijdens de Open Dagen kunt u verder gratis een algehele fitheidstest doen. U kunt ook een gratis pedicurebehandeling krijgen van Feetique Voetverzorging. De fysiotherapeut van Mensen & Bewegen kan een gratis rugscan bij u uitvoeren. “Hij kan ook ter plekke klachten en blessures bekijken en eventueel behandelen”, zegt Koster. “Ook is een proefbehandeling soak off nagels mogelijk." Wie in de maand september lid wordt van SportsArt Jan Koster hoeft geen inschrijfgeld te betalen. Bovendien krijgt u dan gratis een uitgebreide fitheidstest. En verder krijgt u ook nog eens een sporttas met inhoud ter waarde van 75 euro. Kom dus langs bij het Open Huis. Ook als u deze dagen niet wilt sporten bent u van harte welkom. Telefoon: (015) - 256 62 22. Internet: www.sportsart-jankoster.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12