Nieuwe boxspring-specialist in Delft

Algemeen

In de grote showroom van Scandic Bedden kunt u op uw gemak het gigantische aanbod bekijken.

DELFT – Met de onlangs geopende winkel Scandic Bedden is Delft een rijk gesorteerde beddenspeciaalzaak rijker. In de gezellige winkel aan de Leeuwenstein 20 (Woonboulevard Leeuwenstein) kunt u op uw gemak rond kijken.

U wordt deskundig geadviseerd onder het genot van een kop koffie of thee. De beddenspeciaalzaak is gespecialiseerd in boxsprings en het eigen merk Scandic neemt een belangrijke plaats in het assortiment in. De winkel is verder dealer van Eastborn, Veldeman, Norma, Singleton, Dunloppilo, Axelsson, Kinetic, Texel Dekbedden & Kussens. “Op het gebied van boxsprings is er veel mogelijk”, zegt eigenaar Bruce Bosch, al zeventien jaar in deze branche actief. “Alle mogelijke vormen zijn mogelijk en er is keuze uit wel veertig soorten stof. De klant kan het zo luxe maken als hij zelf wil, maar er is momenteel al een boxspring vanaf 399 euro verkrijgbaar.” 

Voor het hele assortiment gelden nu vanwege de opening namelijk superprijzen. Alle artikelen kunnen tijdelijk voor minstens de helft van de prijs weg. “Standaard zijn bij ons een snelle levering van twee tot drie weken, een goede service en een uitstekende garantie”, aldus Bosch. “In de openingsperiode geldt ook: twee matrassen halen, één betalen.” Let vooral ook op de speciale aanbieding op een volledige boxspringset. Deze bestaat uit een elektrische boxspring, matrassen, een topper en een hoofdbord. Voor dit alles betaalt u 1.499 euro. Scandic Bedden is behalve voor boxsprings ook een prima adres voor slaapbanken, dekbedden, losse lattenbodems en matrassen, medische matrassen, seniorenbedden en complete slaapkameropstellingen (ledikanten, linnenkasten, nachtkastjes en dergelijke). De winkel is Tweede Kerstdag en de maandelijkse koopzondag geopend. Stuur voor meer informatie een email naar scandicbedden@live.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12