Alles op tuingebied is bij Klein Boskoop mogelijk

Algemeen

Theo van der Helm (rechts) en Quintin Mientjes zijn terecht trots op het nieuwe onderkomen van hun Hoveniersbedrijf Klein Boskoop.

YPENBURG – Als de zon straks ècht gaat schijnen, wil iedereen dat zijn tuin er netjes bij ligt. Gelukkig is er daarom Hoveniersbedrijf Klein Boskoop, dat al bijna tien jaar in deze regio menige tuin ontwerpt, aanlegt en eventueel onderhoudt.

Het bedrijf van de compagnons Theo van der Helm en Quintin Mientjes heeft in augustus vorig jaar zijn intrek genomen in een nieuw pand aan de Henricuskade 55 in Ypenburg. “Daarvoor hadden we een terrein bij Xotus, maar daar was minder ruimte”, zegt Van der Helm. “In ons nieuwe pand hebben we veel meer droge opslagcapaciteit. Het zorgt natuurlijk ook voor een prima uitstraling.” 

De Henricuskade is met diverse uitvalswegen in de nabijheid voor zowel leveranciers als de medewerkers zelf een prima locatie. Bovendien staat het pand aan de rand van Ypenburg, waar nog veel gebouwd wordt en dus nog veel tuinen aangelegd moeten worden. “Veel mensen vinden het op dit moment leuk om weer aan de tuin te gaan denken”, zegt Mientjes. 

Het hoveniersbedrijf werkt voor het grootste deel voor particulieren. Maar ook andere opdrachten op tuingebied worden moeiteloos aangepakt: een binnentuin van een ziekenhuis, een presentatie in een winkel, de inrichting van een dakterras en nog veel meer. Alles op tuingebied is namelijk mogelijk. “We onderscheiden ons door ons streven altijd zo netjes mogelijk te werken”, zegt Van der Helm. “We laten het werkterrein èlke werkdag netjes achter. Daarnaast zijn we eerlijk en bieden we de klant een goede prijs-kwaliteitverhouding.” In november vieren Van der Helm en Mientjes en de vier andere leden van het hoveniersteam het tienjarig bestaan van Klein Boskoop. Telefoon: (06) - 22 47 78 65. Internet: www.klein-boskoop.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12