Michiel de Ruyterweg deels afgesloten voor werkzaamheden aan Tramlijn 19

Algemeen

Tramlijn 19 gaat Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen, Ypenburg, Rijswijk en Delft met elkaar verbinden, maar het spoor eindigt momenteel in Delft Noord.

DELFT - Het Stadsgewest Haaglanden begint aanstaande maandag aan de Michiel de Ruyterweg met fase II van de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van Tramlijn 19. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot medio april.

In deze periode worden bestaande kabels verlegd en worden nieuwe kabels en leidingen gelegd. Als gevolg van deze werkzaamheden wordt vanaf zondag 11 januari a.s. één rijbaan van de Michiel de Ruyterweg, in de richting van de TU-wijk, geheel afgesloten. Het verkeer richting de TU-wijk wordt over de andere rijbaan geleid. Verkeer uit de richting van de Rotterdamseweg - Julianalaan met bestemming centrum wordt omgeleid via het De Vries - Van Heijstplantsoen en de Mijnbouwstraat. 

Voor bestemmingsverkeer naar de Piet Heinstraat en de Cornelis Trompstraat betekent de afsluiting van de rijbaan dat beide straten tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar zijn vanaf de Michiel de Ruyterweg. Het verkeer kan deze straten bereiken via de Maerten Trompstraat. In zowel de Piet Heinstraat als de Cornelis Trompstraat wordt achter in de straat een keermogelijkheid gemaakt. Dat wordt ter plaatse aangegeven met borden. De Prins Bernhardlaan is tijdens deze werkzaamheden alleen toegankelijk vanaf de Rotterdamseweg/Jaffalaan.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12