Bedrijven steken hun nek uit voor rijk theaterleven in Delft

Algemeen

Van links naar rechts Paul de Bree (bestuur Foundation Theater de Veste), Hans Werner (Rabobank Zuid-Holland Midden), Peter Ruysch (EBH Elshof Advocaten), Ed de Vreede (B&L accountants & belastingadviseurs) en Jan Bartels (bestuur Foundation Theater de Ve

DELFT - Enkele vooraanstaande bedrijven uit Delft hebben vorige week zaterdag de contracten ondertekend voor de verbintenis die ze voor de periode 2010-2012 aangaan met de Foundation Theater de Veste. Dat deden zij voorafgaand aan de Nederlandse premère van de internationale voorstelling Paganini.

Foundation Theater de Veste is een exclusieve stichting die in het leven is geroepen om spraakmakende en toonaangevende theaterprojecten te realiseren in Delft. Dankzij de Foundation, die sinds 2007 bestaat, lukt het om internationale theatergezelschappen naar Delft te halen. Daarnaast maakt het festivals als de prikkelende Delfts Rood Week en het succesvolle jongerendansfestival Delft Moves mogelijk en worden er mede door toedoen van deze stichting locatieprojecten gerealiseerd. De begunstigers van de Foundation Theater de Veste zijn B&L accountants, Rabobank, DSM, EXACT, Parking Delft B.V., DelftTech B.V. en EBH Elshof Advocaten.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12