Nieuwe showroom met keukens en badkamers modeljaar 2009

Algemeen

Jeroen de Kreek van De Kreek Ontwerpers wil de klant maatwerk en een totaalservice bieden.

DELFT – Medio januari wordt de nieuwe showroom van De Kreek Keuken en Badkamer Ontwerpers aan de Schieweg 2a geopend. De showroom wordt niet vergroot, maar juist verkleind. De ruimte met keuken- en badkameropstellingen zal straks 250 vierkante meter zijn.

“Het wordt de gezelligste showroom van de regio”, zegt Jeroen de Kreek. “Als speciaalzaak willen wij de klant vooral een persoonlijke benadering bieden. Het gaat niet alleen om de kwantiteit. Het internet is bovendien een uitstekend medium om te oriënteren, zodat een grote showroom met ontzettend veel opstellingen eigenlijk niet nodig is.” Natuurlijk staan in de vernieuwde showroom straks alle nieuwe modellen voor 2009 netjes opgesteld. 

Belangstellenden kunnen er gerust een kijkje komen nemen. Maar De Kreek Ontwerpers wil zich vooral profileren als een keuken- en badkamerspeciaalzaak die maatwerk levert. “We willen inspelen op de behoeften van de klant”, zegt De Kreek. “De klant wordt met een totaalservice ontzorgd. De keuken en badkamer worden in samenspraak met de klant doordacht samengesteld, zodat die later in het gebruik praktisch is. De klant wordt hier niet op prijs overgehaald, we willen de klant overtuigen met een tijdloze opstelling die op maat gemaakt is.” Als u bij De Kreek Ontwerpers aanklopt voor een nieuwe keuken of badkamer volgt eerst een intakegesprek. Hierin worden alle wensen op een rijtje gezet, waarbij onder andere rekening wordt gehouden met de gezinssamenstelling en de leeftijd. De Kreek Ontwerpers heeft een team van negen man (inclusief eigen monteurs) en is aangesloten bij de landelijke organisatie van 22 Keuken Designers. Telefoon: (015) - 257 34 34. Internet: www.dekreekontwerpers.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12