Afbeelding

Paul Friskes laat zich verleiden door Debora

Algemeen

Editie: Week 45, Jaargang 20 |

Paul Friskes en Magda den Dulk, collecterend voor Inloophuis Debora.

DEN HOORN – Paul Friskes is in zijn leven talloze malen gevraagd om het voorzitterschap van verenigingen en stichtingen op zijn nek te nemen. Steeds wist hij de aanvallen op zijn schaarse vrije tijd te pareren, maar vorige maand ging hij toch op de knieën voor het bestuur van inloophuis Debora, dat hem vroeg voorzitter te worden van de sponsorwervingcommissie en de Debora Partnership Club.

“Als tweede sponsor van Full Speed kwam ik tijdens de ondertekening van het sponsorcontract in contact met vertegenwoordigers van  Inloophuis Debora. Het verhaal van Magda den Dulk en Addy van Loon maakte zoveel indruk op mij dat ik ter plaatse partner van Debora werd. Een maand geleden kwam Magda met de vraag of ik het voorzitterschap van sponsorwervingcommissie en de Debora Partnership Club op me wilde nemen. Veel van mijn familie en vrienden strijden tegen die vervelende rotziekte en hoewel ik me heb voorgenomen nooit een voorzitterschap op de schouders te nemen, kon ik tegen Debora geen nee zeggen. Het mooie van Debora vind ik dat niet alleen mensen die in strijd zijn met kanker er terecht kunnen, ook familieleden, vrienden en kennissen van patiënten kunnen er terecht voor een luisterend oor en woorden van bemoediging. Daarnaast worden allerlei activiteiten georganiseerd die ervoor zorgen dat de mensen wat afleiding wordt bezorgd.”
Als voorzitter van de sponsorwervingcommissie en de Debora Partnership Club ging Friskes meteen aan de slag en met resultaat. Samen met de dames Den Dulk en Van Loon slaagde hij er inmiddels in tien nieuwe partners, die jaarlijks vijfhonderd euro overmaken, binnen te halen. “Veel mensen lopen warm voor Debora. Zo kreeg ik kortgeleden door één van onze partners een compleet diner aangeboden voor onze zestig vrijwilligers. De afgelopen maand zijn we van 38 partners naar 48 gegroeid. In de komende tijd hopen we, tijdens een netwerk event, te groeien naar 100 partners. Ik probeer zoveel mogelijk met het verhaal van Debora naar buiten te treden, bij serviceclubs, MKB, VNO, kortom op alle plaatsen waar veel zakenmensen bij elkaar zijn wil ik het verhaal komen doen. En uiteraard tijdens onze netwerkbijeenkomst op 22 november. Van 18.00 uur tot 21.00 uur zijn partners en geïnteresseerden in Inloophuis Debora van harte welkom in het Hampshire hotel aan de Koepoortplaats 3 in Delft.”

 

 

Spinningmarathon voor Debora bijna volgeboekt
DELFT – Koos van der Burg kan nog vijf enthousiastelingen gebruiken voor zijn spinningmarathon ten bate van Inloophuis Debora. “Onder de deelnemers zitten kanjers als Wout Toet, Guus Jense en Chris Treling. De marathon start op 12 november om 10.00 uur in het Sportcentrum TU Delft aan de Mekelweg. We hebben inmiddels een sponsor gevonden voor de zaalhuur. Tinus Vernooy, een van de deelnemers, neemt ook de zaalhuur voor zijn rekening.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12