Een nieuwe locatie, maar Autobedrijf Mes gaat nog steeds van Mini tot Hummer

Algemeen

Arjan Mes heet u van harte welkom in het nieuwe onderkomen van zijn bedrijf aan de Rotterdamseweg.

DELFT – Autobedrijf Mes is verhuisd van de bekende locatie langs de A13 naar een modern pand aan de Rotterdamseweg. Hemelsbreed liggen de locaties slechts 3 kilometer uit elkaar, maar het bedrijf van Arjan Mes is nu beter bereikbaar.

Langs de A13 had Autobedrijf Mes een schitterende zichtlocatie, maar het bedrijf was binnendoor lastig te bereiken. Nu kun je er makkelijk met de auto, de fiets of het openbaar vervoer naartoe. “Daarnaast is dit gebouw ook een stuk praktischer dan het oude gebouw”, zegt Arjan Mes, die nog steeds alleen in het bedrijf blijft werken. “Ik blijf het alleen doen, zodat ik uitsluitend persoonlijk contact heb met mijn klanten.”
Bij Autobedrijf Mes kunt u terecht voor het onderhoud van uw auto. Alle soorten auto’s zijn mogelijk, zowel Europees als Amerikaans. Dus van Mini tot Hummer. De werkzaamheden gaan van een standaard servicebeurt (groot of klein) tot aan reparaties van alle mogelijke mankementen. En alles wat uit de APK-keuring voortvloeit. “De vaste klanten weten het bedrijf natuurlijk te vinden”, zegt Mes. “Maar voor nieuwe klanten is deze locatie ook een stuk aantrekkelijker. Zeker nu veel mensen niet zo snel meer voor een dealer kiezen.” 

Een belangrijk herkenningspunt is de Kringloopwinkel. Deze drukbezochte winkel staat pal naast Autobedrijf Mes.


Autobedrijf Mes
Rotterdamseweg 406
Telefoon: (015) - 256 95 19
Internet: www.autobedrijfmes.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12