Afbeelding

Juwelier Warnaar luidt het voorjaar in met Trollbeads!

Algemeen

Editie: Week 9, Jaargang 21 |

Met het voorjaar is ook het nieuwe modeseizoen begonnen, vol nieuwe trendkleuren en must-haves. Niet alleen bij de modezaken, ook bij Juwelier Warnaar aan de Brabantse Turfmarkt 74 is met de trendcollectie van sieradenmerk Trollbeads de lente gearriveerd.

Sinds kort is het merk Trollbeads aan het assortiment toegevoegd. De sieraden van Trollbeads vertellen een levensverhaal. Dat maakt de verkoop zo speciaal, het schept direct een band. Klanten verzamelen de kralen die passen bij hun levensverhaal.
Met de kralen van het Deense sieradenmerk Trollbeads stel je een persoonlijk sieraad samen. De geboorte van je kind, je liefde voor de natuur, een vriendschap die je wilt koesteren, het kopje thee dat je met je moeder drinkt. Of die strandwandeling tijdens je laatste vakantie. Of je nu kiest voor pure materialen zoals sterling zilver en 18-karaats goud, de rijke kleuren van het Murano glas of de prachtige edelstenen. Elk intens beleefd en dierbaar moment vind je terug in de uitgebreide collectie van Trollbeads. Al sinds 1976 legt dit familiebedrijf uit Kopenhagen ontelbare geluksmomenten vast.

De voorjaarscollectie van Trollbeads geeft alvast een knipoog naar het volgende seizoen: de zomer! Met twee glassets, een vrolijk zomersetje en een rotsstrand-setje raak je helemaal in de stemming en volg je ook nog eens de laatste kleurtrend. Tegelijk brengt Trollbeads ook vier nieuwe bi-color armbanden van leer. Dit geeft verrassende en vrolijke combinaties! De hanger ‘Grote vlinder’ is de kroon op de collectie. Met oneindig veel combinatiemogelijkheden een echte must-have voor iedere Trollbeads-liefhebber. Kijk ook op www.juwelierwarnaar.nl en www.trollbeads.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12