Kom naar AHZ in Wateringen voor heel veel nieuws

Algemeen

Bij de nieuwe Note vallen meteen de andere bumperpartij, de nieuwe grille en de koplampunits op.

Het merk Nissan is niet vertegenwoordigd op de AutoRai, maar van een mooi overzicht van deze sterke modellen hoeft u niet verstoken te blijven.

Kom langs bij Nissan AHZ en beleef de nieuwe Note, de Qashqai en de Qashqai+2. Wat meteen opvalt aan de nieuwe Note zijn de nieuwe robuuste bumperpartij, de grille die meer in lijn is met het huidige design van Nissan en de ‘diamant’ koplampen. Nissan wil de Note met dit alles wat meer een ‘premium’ uitstraling geven. Daarbij moeten ook de voortaan iets donkerder ‘boomerang’ achterlichten helpen. Daarnaast zijn er twee nieuwe ontwerpen voor de lichtmetalen wielen (15 en 16 inch) en is er de nieuwe kleur ‘Cider Green’. Ook technisch verandert er het één en ander. Het onderstel is voortaan iets comfortabeler, maar tegelijkertijd heeft Nissan de besturing iets aangescherpt. “De nieuwe Note is rijk uitgerust”, zegt bedrijfsleider Ronald Vrijmoed. “Vanaf de Note Life zijn er cruise control, climate control, parkeersensoren en verbeterde stoelen.” 

De Qashqai is de grote klapper voor Nissan, nu volop leverbaar bij AHZ. Nu is er ook een zevenpersoons Qashqai, de Qashqai+2. “Deze verschilt van de gewone versie door een tweede achterbankje, waardoor er twee extra zitplaatsen zijn”, zegt Vrijmoed. “Je merkt tijdens het rijden niet veel van die extra lengte. De Qashqai+2 is een lekkere auto met een directe besturing. Ook met het rijcomfort zit het wel goed.” 

Het Qashqai-programma bestaat uit vier motoren. Een 1.6- en 2.0 benzinemotor en een 1.5 dci en een 2.0 dci dieselmotor. De 1.6 benzine Qashqai valt in de categorie van 20 procent bijtelling, omdat de auto voldoet aan de normen van het B-label. Dat is uitermate gunstig voor de zakelijke rijder. “Ook de Qashqai+2 is standaard zeer rijk uitgerust”, zegt Vrijmoed. “Onder andere met een glazen panoramisch dak, dakrails, parkeersensoren, climate en cruise control. Met ABS, EBD en ESP is de auto ook erg veilig. De Qashqai is leverbaar vanaf 22.300 euro en de Qashqai+2 vanaf 27.800 euro.” 

Nissan levert vanaf heden het zogenaamde Connect-systeem. Dat is multi audionavigatie met een 5-inch touchscreen voor 3D-navigatie, mp3, Ipod en bluetooth telefoon. Voor de Note geldt een prijs van 750 euro. Voor de Qashqai geldt een prijs van 1.150 euro (inclusief achteruitrijcamera).


Nissan AHZ
‘s-Gravenzandseweg 14, Wateringen
Telefoon: (0174) - 63 80 60
www.nissanahz.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!