Waardecheque van Autoschade OostAmbacht voor winnaar Verkeersquiz

Robert van der Ende (links) reikt Edwin Rengelink, winnaar van de Verkeersquiz van Delft op Zondag, de waardecheque van Autoschade OostAmbacht uit.

NOOTDORP – Bij Autoschade OostAmbacht vond afgelopen week de prijsuitreiking plaats van de derde Verkeersquiz van Delft op Zondag. Edwin Rengelink uit Den Hoorn kreeg van eigenaar Robert van der Ende een waardecheque uitgereikt.

Autoschade OostAmbacht is een schadeherstelbedrijf waar u met alle soorten schades aan uw auto terecht kunt. Met het winnen van deze prijs kan Edwin Rengelink zijn Seat Cordoba een keer langs brengen. “Momenteel heeft mijn auto wel enige schade”, zegt hij. “Er zit een grote kras op mijn auto. Ik hoop dat deze schade en nog wat andere kleine schades met deze prijs hersteld kunnen worden. De winter hoop ik verder schadevrij door te komen, daarna breng ik hem langs.”
Rengelink deed voor het eerst aan de Verkeersquiz van Delft op Zondag mee. Hij bleek maar twee vragen fout beantwoord te hebben en hij is daarmee de winnaar. “Ik vond het leuk om mijn verkeerskennis een beetje op te halen”, zegt hij. “Een enkele vraag was moeilijk, maar voor de rest was het goed te doen. Na bijna twintig jaar kan ik mezelf wel een ervaren rijder noemen. In mijn Seat Cordoba rijd ik zo’n 12.000 tot 15.000 kilometer.” 

Autoschade OostAmbacht is gespecialiseerd in het herstellen van alle mogelijke schades aan uw auto. Of het nu gaat om plaatwerk, richten, spotrepair, spuiten, ruiten, inbraakschade of poetsen. “Ik kende het bedrijf nog niet”, zegt Rengelink. “Maar toen ik hier binnen kwam, herkende ik Robert direct. Hij blijkt namelijk een oud-klasgenoot van mij te zijn, dat was een leuk weerzien.” 

Robert van der Ende is sinds 2001 samen met zijn vrouw Cisca eigenaar van Autoschade OostAmbacht.


Autoschade OostAmbacht
Burgemeester Tijdemanstraat 9, Nootdorp
Telefoon: (015) - 310 69 03
Internet: www.oostambacht.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten