Een verlichtingswinkel voor mensen met stijl

Algemeen

De nieuwe verlichtingswinkel 7 Days More Light biedt de klant een ware ‘lichtbeleving’.

DELFT – De nieuwe verlichtingswinkel 7 Days More Light aan de Voldersgracht 27 is een ware ‘lichtbeleving’. Helemaal iets voor mensen met elan, stijl en smaak. Voor mensen die graag meer kleur aan hun leven willen geven.

De winkel van Gert-Jan Dupon en zijn vrouw Daniëlle is in november open gegaan. De verlichtingswinkel is in de plaats gekomen van de interieurwinkel 7 Days More Living, die naar de Beestenmarkt is verhuisd. “Het zijn twee aparte winkels, maar we vullen elkaar goed aan”, zegt Dupon. “Door naar elkaar door te verwijzen kunnen mensen hun interieur helemaal compleet maken met de juiste meubelen en verlichting.” 

Bij 7 Days More Light vindt u allerlei soorten lampen. Leeslampen, hanglampen, tafellampen, maar ook heel speciale lampen, zoals de Egyptische bollen. “In de winkel is er ook plaats voor handgemaakte lampen”, zegt Dupon. “Een handgemaakte kap met een keramieken voet bijvoorbeeld. Deze worden op ons verzoek op maat gemaakt”. In de sfeervolle winkel vindt u dus een exclusief aanbod designlampen, die niet overal te krijgen zijn. Ondanks deze exclusiviteit zijn de prijzen scherp. Verlichting kopen, voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zijn er talloze kleine woonaccessoires in het aanbod. “Tot nu toe hebben wij erg leuke reacties gekregen”, zegt Dupon. “In deze winkel kunnen klanten op hun gemak inspiratie opdoen voor de inrichting van hun woning. Het aanbod is erg breed, dus er is voor ieder wat wils. Zo’n winkel was er nog niet in Delft, dus dit is een prima aanvulling.” Telefoon: (015) 2131381.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!