Kom 4 juni naar de IJssalon voor een gratis bolletje van de Nederlands Kampioen

Algemeen

DELFT – Liefhebbers van een lekker ijsje kunnen hiervoor sinds kort terecht bij De IJssalon. Daar, op de hoek van de St. Aldegondestraat en de Nassaulaan, worden 24 smaken vers ijs verkocht dat is gemaakt voor drievoudig Nederlands Kampioen ijsmaken Robin Alting.

Alting heeft al twee ijszaken in Nederland. De nieuwe zaak aan de St. Aldegondestraat is van Delftenaar Willem Berkien, maar er wordt gewerkt onder de naam van en volgens het concept van De IJssalon. “We zijn de afgelopen tijd allemaal opgeleid en getraind door ijsmeester Robin Alting”, vertelt Elma van der Zwet, die in de Delftse Ijssalon werkt. 

Het ijs dat wordt verkocht is – in Rotterdam – gemaakt door Alting. “De eerste reacties zijn geweldig”, weet Van der Zwet. “We zien nu al klanten terugkomen. Vanmiddag kwamen er nog twee meiden terug met hun bakje, ze wilden graag nòg een bolletje. De klanten vinden ons ijs geweldig.” 

Iedereen die nog níet in De IJssalon is geweest, moet dat beslist een keertje doen, vindt Van der Zwet. “We mogen hier niet voor niets de naam van de Nederlands Kampioen voeren. Het is echt een sensatie als je een ijsje van ons eet.” 

De IJssalon is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Zaterdag 4 juni is de officiële opening, die wordt verricht door een mystery guest. Iedereen kan dan tussen 13.00 en 14.00 gratis een bolletje ijs komen proeven. Meer weten? Kijk dan op www.deijssalon.nl of bel naar telefoonnummer 015 - 285 11 66.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12