Halve Marathon door mooie omgeving van Nootdorp, Pijnacker en Delft

Algemeen

Op weg voor een prachtige Halve Marathon door de natuurgebieden van Nootdorp, Pijnacker en Delft. (foto: Roel van Dorsten)

NOOTDORP – De Nootdorpse IJsclub organiseert dit jaar samen met Runnersworld Delft de Halve Marathon van Nootdorp. Dit loopevenement vindt dit jaar op zondag 28 juni a.s. plaats.

Het parcours is geheel verhard, vrijwel autovrij en voert over één groot parcours door verschillende natuurgebieden in de omgeving van Pijnacker-Nootdorp en Delft. De kosten voor deelname aan deze Halve Marathon zijn 9 euro, inclusief een t-shirt als herinnering. Bij voorinschrijving via de website www.dobbeloop.nl zijn de kosten 8 euro. Vanaf 09.30 uur kan er ter plaatse worden ingeschreven, de start is om 11.00 uur. De start van de maandelijkse Dobbeloop, die ook zondag 28 juni wordt gehouden, is om 11.00 uur. Om 10.45 uur vindt de start plaats van de Kidsrun over 750 meter en 1500 meter. Inschrijven en de start en finish zijn bij De Nootdorpse IJsclub aan de Oudeweg 74 in Nootdorp. Meer informatie op de websites www.nootdorpseijsclub.nl en www.dobbeloop.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12