Toerkoop Reisburo van der Werf wordt VakantieXperts van der Werf

Algemeen

DELFT - Toerkoop Reisburo van der Werf, al vele jaren een begrip in Delft en omgeving, gaat per 1 december de overstap maken naar VakantieXperts. Reizigers uit de regio kunnen vanaf die datum terecht bij VakantieXperts van der Werf. Het reisburo blijft gehuisvest op de vertrouwde plek in de Hovenpassage, tegenover Dirk van den Broek, maar gaat vanaf komende maand dus opereren onder de naam VakantieXperts van der Werf. Klanten krijgen er dankzij deze overstap extra diensten en services bij.

“We kregen de mogelijkheid om het bestaande VakantieXperts-kantoor, dat in de Hovenpassage gevestigd was, over te nemen en ons tegelijk aan te sluiten bij VakantieXperts als franchisekantoor”, vertelt Arjan Dijkshoorn, eigenaar van Reisburo van der Werf. 

De formule van VakantieXperts is volgens hem ‘vernieuwend en verfrissend’. “We zien daar veel perspectief in voor de toekomst. De persoonlijke aandacht staat hierbij hoog in het vaandel, maar ook online kunnen we bijzonder goed inspelen op de reiswensen van deze tijd. Op onze vernieuwde website www.reisburovanderwerf.nl vindt de klant dit terug.” 

Chantal, Daphne, Michelle, Stefanie en Tessa, de vertrouwde en bekende gezichten van het reisburo, zijn er helemaal klaar voor. Ze hebben allemaal al veel van de wereld gezien zodat ze de klant uitstekend kunnen adviseren. “De afgelopen maand heeft in het teken gestaan van de omschakeling van Toerkoop naar VakantieXperts. De komende tijd zullen we de bestaande kwaliteit en servicegerichtheid van Reisburo van der Werf nog verder uitbouwen. Wij hebben er in elk geval heel veel zin in”, besluit Dijkshoorn.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12