Delvenaar in Beeld: zondag 23 november

Algemeen

Vanessa Botman (36), apothekersassistente

Wat doe je hier in de Voorstraat?
Ik ben op weg naar de Markt, om fruit en groente te halen. En vis. Ik ga niet altijd naar de markt op donderdag, meer hoe het uit komt. Normaal gesproken doe ik boodschappen in de Hoven, want daar woon ik in de buurt.

Wat ga je daarna doen?
In huis heb ik nog het nodige te doen. Maar tussendoor moet ik ook nog spullen kopen voor een inwijding die ik zaterdag heb.

Wat is dat voor inwijding?
Het is een godinneninwijding. Iedere vrouw heeft een bepaalde energie in zich. Door deze inwijding wordt die energie naar boven gehaald. De inwijding vindt plaats bij een healingcentrum.

Ben je al lang met spiritualiteit bezig?
Een jaar of vier terug ben ik er mee in aanraking gekomen. Tegenwoordig bezoek ik het healingcentrum regelmatig. Binnenkort wordt hier verderop in de Voorstraat ook de Midwinter Fair van Triskal gehouden. Het is voor mij de eerste keer dat ik er ga staan.

Heb je nog iets leuks meegemaakt?
Niet echt iets leuks. Ik heb een beetje rust moeten nemen voor mezelf, dat was op zich dus wel prettig.

Wat is je nieuws van de week?
Op televisie zag ik de nieuwe minister Eberhard van der Laan van Wonen, Wijken en Integratie de Prachtwijken van zijn voorganger Vogelaar bezoeken. Sommigen vinden dat wat te snel, maar ik vind dat je er maar het beste meteen in kunt springen. Het is goed om meteen aan de slag te gaan en de boel niet op de lange baan te schuiven.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12