Afbeelding

Delvenaar in Beeld

vaste rubrieken

Editie: Week 13, Jaargang 23 |

Jeroen van Leeuwen (26), projectmedewerker bij PMT Groep

- Wat ben je hier in de Paradijspoort aan het doen?
“Ik ben even lekker een loempiaatje aan het eten. Ik kom net uit mijn werk en had trek. Je kan natuurlijk zeggen dat ik beter iets gezonds kan eten, maar ik ben niet gezegend met een al te gunstige stofwisseling. Geloof me, wat ik ook eet, het komt er meteen aan.”

- Je hebt in elk geval zelfspot…
“Kijk, niet iedereen heeft in het leven evenveel geluk. Maar zolang je erom kunt lachen, kan iedereen wel gelukkig zijn.”

- Heb je afgelopen week nog iets leuks gedaan?
“Ik doe genoeg leuke dingen. Ik hou van spelletjes doen en ik vind het heerlijk om regelmatig een romantische komedie te kijken met mijn vriendin. Verder heb ik vooral gewerkt.”

- Heb je plezier in je werk?
“Absoluut. Het is gevarieerd en uitdagend. Bovendien ontwikkel ik er bepaalde capaciteiten. Programma’s als Microsoft Excel hebben voor mij geen geheimen meer. Het enige nadeel is dat we zelf de toiletten moeten schoonmaken… Nee, dat is natuurlijk een geintje. Haha.”

- Wat is jouw nieuws van afgelopen week?
“De vliegramp met Germanwings. Daar was ik behoorlijk door geschokt. Ik kan altijd echt even helemaal de kluts kwijt zijn door het leed van anderen. Mijn vrienden vroegen me die avond ook waarom ik zo stilletjes was. Dat blijft dan gewoon hangen. Dat heb ik ook als ik bijvoorbeeld getuige ben van een ongeluk op de snelweg. Als ik zie dat iemand pijn heeft, voel ik bijna met diegene mee.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12