Afbeelding

IJshockeytoppers op de DSW Schaatsbaan

Algemeen

Editie: Week 50, Jaargang 21 |

DELFT - De ERU Prestige Icehockey Tour komt vrijdag 20 december naar de schaatsbaan op de Beestenmarkt in Delft. Net als vorig jaar organiseert ERU Prestige, als sponsor van het Nederlandse ijshockey, een spectaculaire show en clinics waar iedereen aan mee kan doen.
Vorig jaar waren de dames van hockeyteam Hudito net niet sterk genoeg om te winnen van de ijshockeytoppers. Onze eigen Delftse hockeydames namen het toen op tegen spelers van het Nederlands en Belgisch ijshockeyteam en van het eredivisieteam De Kemphanen uit Eindhoven. “Iedereen kan meedoen aan de clinic”, zegt Nico van Galen Last, voormalig topspeler en nu vice-voorzitter van De Kemphanen uit Eindhoven. “Of het nu gaat om kinderen van de basisschool of om burgemeester en wethouders, zolang je maar van actie houdt.” Volgens Nico is het geweldig om het een keer mee te maken. “IJshockey is de snelste sport van de wereld. Dat moet je gewoon een keer op deze manier beleefd hebben! Het is het zeker waard om mee te doen. Voor alle deelnemers hebben wij na afloop ook nog een leuk presentje van ERU bij ons.”
Durf jij het  met jouw vrienden of collega’s op te nemen tegen Team ERU Prestige, of wil je gewoon je ijshockey-skills verbeteren? Geef je dan op! De clinics vinden plaats op 20 december tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Je kunt je inschrijven via de posters in het schaatscafé.
De ERU Prestige Icehockey Tour is natuurlijk niet de enige activiteit die op de schaatsbaan wordt georganiseerd. Zo komt op 24 december de KPN Junior Schaatsclub naar Delft en verzorgt wereldkampioene Barbara de Loor schaatsclinics waar je ook aan kunt meedoen. Alle informatie is te vinden op de website www.schaatsbaandelft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12