Afbeelding

Komt u ook genieten van het BuitenLeven?

wonen

Editie: Week 47, Jaargang 21 |

Het project BuitenLeven in de Harnaschpolder bestaat uit twintig kavels waarop vier types villa mogelijk zijn.

DELFT - Vrijstaand wonen in een groene natuurlijke omgeving, maar toch alle stedelijke voorzieningen van Delft bij de hand? Dát kan in BuitenLeven. Aan de rand van Delft in de Harnaschpolder zijn twintig ruime kavels gesitueerd in een parkachtige omgeving. Een gebied om te wonen, maar bovenal te genieten van de ruimte, rust en natuur. XcellentHuis is een samenwerking tussen Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling en Bot & van der Ham. Deze combinatie biedt in BuitenLeven twintig kavels waarop vier types villa mogelijk zijn. Aan u de keus!
Aan de rand van de Harnaschpolder verrijzen aan de Laan van Bentvelzen een twintigtal villa’s met ieder een eigen stijl en uitstraling: modern, hedendaagse architectuur of landelijk. Een verscheidenheid aan keus, maar zo ontworpen dat de laan één kenmerkende uitstraling krijgt. De twintig kavels variëren van 427 tot 1.200 vierkante meter woonoppervlakte. Ook de vier types villa variëren in grootte (van 166 tot 200 vierkante meter). Wonen in BuitenLeven is mogelijk vanaf 568.000 euro V.O.N. U heeft ook de mogelijkheid de grond in erfpacht uit te laten geven. Tevens is er geen verkoopdrempel: uw woning kan direct gebouwd worden!
Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling en Bot & van der Ham, ontwikkelen en bouwen gezamenlijk onder de noemer XcellentHuis woningen ‘op maat’ naar de wens van de koper. Eerst bepaalt u, vanuit de vier villatype’s, welke woning u het meeste aanspreekt en welke kavel het beste bij u past. Samen met de projectbegeleider van XcellentHuis gaat u aan de slag om de woning verder helemaal naar wens te maken. Daarbij begeleidt XcellentHuis het hele traject tot aan de oplevering toe (Begeleid Individueel Opdrachtgeverschap).
Kennismaken met BuitenLeven kan op zaterdag 30 november a.s. in de Woonwinkel Harnaschpolder (Hoefslagendreef 9 in Delft). Geïnteresseerden zijn van 11.00 tot 15.00 uur van harte welkom om de verkoopbrochure op te halen, de verkooptekeningen te bekijken en de locatie te bezichtigen.
Aanmelden voor dit project kan via de website www.xcellenthuis.nl. Voor meer informatie of vragen over het project BuitenLeven, kunt u contact opnemen met Daphne de Bloois via (0174) 522350 of d.debloois@vmierlo.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12