Afbeelding

Unieke BSO in Tanthof!

kijk op de wijk

Editie: Week 20, Jaargang 23 |

Heerlijk de natuur in met de kleinschalige kinderopvang van BSO Les Enfants.

DELFT - Op een prachtige, rustige en veilige plek vlakbij het groen van het Abstwoudse Bos ligt BSO Les Enfants, een kleinschalige kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van vier tot dertien jaar.

Heel lang hebben we niet nodig! Na schooltijd pakt iedereen zijn spullen, even naar het toilet, misschien nog oude kleren en kaplaarzen aan en dan snel op pad. Geen tijd te verliezen! Op weg naar het Abtswoudse Bos.
Na een moment van rust, wat eten en drinken, willen we echt niet meer wachten om aan de slag te gaan. De één bouwt een hut, de ander maakt van verschillend natuurlijk materiaal een mandala, weer een ander vist met een schepnetje in ondiep water op zoek naar waterbeestjes, anderen spelen een potje voetbal.
Zo snel mogelijk rollen van een grasheuvel, elkaar kietelen met een hele lange rietstengel of gewoon even liggen en omhoog kijken naar de wolken die voorbij drijven. Het kan allemaal! Bij de BSO van Les Enfants is dit de dagelijkse praktijk.
Kun je ons niet vinden in het Abtswoudse Bos? Dan zijn we vast bij één van de boeren in de buurt aan het helpen met het eten geven van de koeien, het opruimen van de stal of gewoon even in de wei om een schaap of lammetje te aaien.
Erg stil op onze BSO Locatie? Dat is logisch, want WIJ ZIJN BUITEN!!
Meer info op www.kinderopvang-lesenfants.nl of bekijk de Facebookpagina: BSO Les Enfants.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12