Afbeelding

Toyota DIGO en CarXpert DIGO bieden spectaculaire Paasaanbiedingen

autonieuws

Editie: Week 16, Jaargang 22 |

De nieuwe verkoopadviseur Marco Beinema bij de Toyota Yaris Now, een speciale uitvoering die nu bij Toyota DIGO in de showroom staat.

DELFT – Toyota DIGO en CarXpert DIGO zijn helemaal klaar voor Pasen. Op maandag 21 april, Tweede Paasdag, zijn er diverse spectaculaire Paasaanbiedingen. Speciaal voor deze feestdagen heeft het bedrijf extra modellen ingekocht, zowel nieuw als gebruikt.
Op beide vestigingen van Autobedrijf DIGO zijn ongeveer 240 occasions met zeer scherpe  'superdeal' prijzen.  Auto's van alle merken en in alle prijsklassen. "Voor iedere portemonnee is bij ons iets te vinden en we worden het vast met elkaar eens”, zegt Marco Beinema heel enthousiast.
Bij Autogroep DIGO is handig ingesprongen op de veranderende automarkt, door middel van de website www.superautodeals.nl. Hierop biedt DIGO alle merken nieuwe auto's aan met hoge kortingen.  “Ook hebben we op deze site een groot aanbod nieuwe modellen uit voorraad. Voor deze modellen gelden hoge kortingen”, gaat Beinema verder. “Zo hebben wij diverse nieuwe Opel Ampera's met 10.000 euro korting en  Prius Plug-ins met 3.500 euro korting en nog steeds 0 procent bijtelling, maar we leveren zo ook de Renault Clio of de Peugeot 208 met korting.” Bekijk alle nieuwe autoaanbiedingen via hun nieuwe website www.superautodeals.nl of ga langs bij beide vestigingen. De verkopers kunnen u er alles over vertellen!
Daarnaast heeft DIGO op de Reinier de Graafweg alle nieuwe Toyota-modellen staan en bent u daar van harte welkom voor een uitgebreide proefrit, ook op Tweede Paasdag. Een heel speciale uitvoering van de Toyota Auris staat voor u klaar. Het betreft de Toyota Auris Now, zeer compleet uitgerust en in benzine-uitvoering. Dit model staat in de showroom vanaf 18.995 euro. Uiteraard is de Toyota Auris er ook als hybride-variant, hierop krijgt u een inruilpremie van 1.000 euro. “Bij aankoop van een nieuwe Yaris  betalen we inruilpremies tot 1.500 euro”, zegt Marco Beinema, nieuw bij Toyota DIGO, maar een zeer ervaren verkoopadviseur. “Leuke aanbiedingen gelden ook voor de Toyota Prius Plug-ins.”
Ook heeft DIGO modellen van de Toyota Aygo uit 2013 ingekocht. Een zeer complete uitvoering, die met de Paasdagen weg gaat voor 8.490 euro. Tijdens de feestdagen zijn er ook modellen van de Toyota Yaris uit 2012, extra voordelig verkrijgbaar. Voor deze uitvoering betaalt u slechts een bedrag van 10.990 euro. Ga langs en profiteer!
Toyota DIGO en CarXpert DIGO zijn op Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Toyota DIGO     CarXpert DIGO
Reinier de Graafweg 2A   Motorenweg 25
(015) 515 00 00    (015) 515 00 80
www.toyotadigo.nl    www.toyotadigo.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12