Afbeelding

Zomers voorraadvoordeel bij Zeeuw & Zeeuw, uw Nissan-dealer

autonieuws

Editie: Week 23, Jaargang 23 |

Vestigingsmanager Pieter Dekkers van Zeeuw & Zeeuw bij de Qashqai en de Note, Nissan-modellen waarvoor momenteel veel Zomers Voorraadvoordeel geldt.

WATERINGEN – Nu de zomer aanstonds aanvangt, is er bij Nissan-dealer Zeeuw & Zeeuw volop Zomers Voorraadvoordeel te behalen. Voordeel dat u niet mag missen! Breng daarom zeker een bezoek aan de showroom in Wateringen of Zoetermeer.

Het voordeel is onder andere te behalen op de Nissan Qashqai Connect Edition. Een zeer luxe uitvoering met onder andere: navigatie, allround view monitor, parkeersensoren voor en achter, cruisecontrol, bluetooth, in hoogte verstelbare bestuurder- en bijrijdersstoel, automatische airconditioning, 18-inch lichtmetalen velgen. De verkooptopper bij dit merk. De Qashqai Connect Edition is momenteel verkrijgbaar met 2.500 euro inruilvoordeel. Dat betekent dat de vanafprijs uitkomt op 25.200 euro. “Daarnaast, hoe kan het ook anders, een hoop inruilvoordeel op de Nissan Note”, vertelt vestigingsmanager Pieter Dekkers. “Het inruilvoordeel voor dit model bedraagt 3.190 euro. Dat houdt in dat de vanafprijs voor de Note uitkomt op 12.450 euro. Let wel, op is op en weg is weg.”
Wanneer u tot de aanschaf van één van deze modellen overgaat, dan kunt u er snel de weg mee op en heerlijk mee op zomervakantie. Nog in de maand juni kunt u er mee de showroom uit rijden. “Uiteraard kan er een vrijblijvende offerte aangevraagd worden via de website nissanwinkel.nl”, aldus Dekkers.
De zomerse aftersales acties zijn het noemen ook meer dan waard. Voor 9,95 euro kun je al de auto laten controleren als zijnde een vakantiecheck. “Daar hoort ook meteen een gratis aircocheck bij”, zegt hij. “Op alle remdelen en ruitenwisserbladen geldt ook nog eens een korting van 15 procent.”
Kom langs in de showroom in Wateringen of Zoetermeer. Laat u door alle acties voorlichten onder het genot van een heerlijke cappuccino. En profiteer van het voordeel!

Zeeuw & Zeeuw                       Zeeuw & Zeeuw  

's-Gravenzandseweg 14          Platinastraat 47
2291 PE Wateringen               2718 SZ Zoetermeer
(0174) 63 80 60                       (079) 7 50 50 25
www.zeeuwenzeeuw.nl           www.zeeuwenzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12