Afbeelding

Lekker dansen op de After Summer Party 'Rood'

cultuur

Editie: Week 35, Jaargang 22 |

Een eerdere rood-party met DJLuuk.NL: altijd gezellig en druk.

Lekker een avondje disco dansen bij Partycentrum Onder Ons op de beste dansnummers? Dat kan op zaterdag 13 september, als DJLuuk.NL een muzikale reis door tijd leidt. Het zijn feesten die bekend staan om de volle dansvloer.
De party is van 21.00 uur tot 02.30 uur. DJLuuk.NL heeft overduidelijk zin in de After Summer Party. Hij heeft al heel wat vergeten oude discoplaatjes opgesnord. "Het wordt weer een totaal andere muzikale avond als in juni, bij de White Party", voorspelt hij. Wat niet verandert, is de extra donker gemaakte zaal bij het gezellige Onder Ons, gratis parkeren voor de deur, de gratis garderobe en toiletten. Het thema is 'rood'. DJ Luuk: "Helemaal in het rood hoeft natuurlijk niet, maar is wel het leukst. Met rode accenten kom je al een heel eind." Tickets kosten 9 euro, zijn verkrijgbaar via www.djluuk.nl en worden gratis thuisgestuurd. Kijk voor de voorverkoopadressen op www.djluuk.nl. Mail voor meer informatie naar info@djluuk.nl of bel 06-23643220.

Vrijkaarten
Delft op Zondag geeft vijf keer twee kaarten voor dit feest weg. Wie kans wil maken moet de volgende vragen beantwoorden en dit uiterlijk zondag 7 september mailen naar avondjeuit@delftopzondag.nl. Hoe oud is de zanger van het disconummer Dolce Vita op dit moment?

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12