Afbeelding

'Val' van Cis Meijer nagelbijtend spannend

cultuur

Editie: Week 26, Jaargang 23 |

De boekomslag van 'Val', het nieuwe boek van Cis Meijer.

DELFT – Schrijfster Cis Meijer, geboren in Delft, debuteerde vorig jaar met haar jeugdthriller 'Verdoofd'. Inmiddels ligt haar tweede boek, 'Val', in de boekwinkels. Lezers van Delft op Zondag maken kans op een gratis exemplaar van dit nieuwe boek.

In het opnieuw nagelbijtend spannende 'Val' maken we ditmaal kennis met Liv. Na de zomer gaat Liv naar dezelfde highschool in New York als haar urban climbing- en hartsvriendin Sofia. Maar terwijl Liv de weken aftelt, gedraagt Sofia zich op Skype steeds vreemder. Hun laatste telefoongesprek eindigt in ruzie. De volgende dag hoort Liv dat Sofia is omgekomen bij een tragisch ongeval. Liv twijfelt echter aan Sofia's doodsoorzaak. Was het echt een ongeluk? Met gevaar voor eigen leven gaat ze in New York op zoek naar de waarheid achter Sofia's plotselinge dood.
Op de website van Cis Meijer, www.cismeijer.nl, staat een link naar de boektrailer van 'Val' op YouTube: ook kun je alvast als voorproefje online een stuk van het boek lezen. Cis heeft bij het schrijven van het boek de hulp in kunnen roepen van twee Delftenaren: Perry Biemans en Gino Scalzo. De eerste kwam met veel nuttige informatie voor het verhaal, de tweede gaf tips voor Italiaanse woorden en uitdrukkingen die een rol spelen in het boek.

Win 'Val'
Delft op Zondag mag drie exemplaren van 'Val' van Cis Meijer weggeven. Je moet dan wel het antwoord op deze vraag weten: 'Welke kleur veertjes zitten er aan het masker?' Het antwoord kun je vinden op internet door te googlen op 'boektrailer Val' (het promotiefilmpje van het boek). De boektrailer kun je ook vinden via Cis' eigen website en die van haar uitgeverij: www.uitgeverijdefontein.nl/kinderboeken/boek/val. Mail je antwoord vóór woensdag 1 juli naar dennisvdb@delftopzondag.nl. Winnaars krijgen vanzelf bericht.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12