Afbeelding

Black Disco Party met spectaculaire live-act bij Onder Ons

cultuur

Editie: Week 49, Jaargang 21 |

DELFT - Zaterdagavond 21 december belooft voor het 25+ uitgaanspubliek in Delft en omgeving een superavond te worden. Bij Partycentrum Onder Ons aan de Kerkpolderweg - bij zwembad Kerkpolder - is dan een Black Dance Party met rond 00.00 uur een zeer spectaculaire live-percussieact.

De dresscode is zwart en de entree bedraagt 9 euro. Wacht niet te lang, want de tickets gaan hard. Er komen op deze feesten inmiddels mensen uit de hele regio. De mix van discomuziek, rock, soul en latin, afgewisseld met de dance hits van nu spreekt het uitgaanspubliek blijkbaar erg aan. “Het belangrijkste is dat je op deze party's de hele avond kunt dansen, kletsen en flirten”, zegt de dienstdoende DJ Luuk. “Daarbij is Onder Ons op deze avond alleen bij dit feest extra donker met een fantastische lichtshow, in een lekker volle, gezellige zaal. Parkeren, toiletten en garderobe zijn gratis en de drankjes vriendelijk geprijsd.”
Naar verwachting zal het feest uitverkocht raken. Mede door de aanwezigheid van de surprise percussieact: zes trommelende schaars geklede ‘sisters’ met als middelpunt een blonde 'Adonis'. Daarmee krijgt het feest rond het middernachtelijk uur een spectaculaire muzikale topact, die het toch al volop dansende publiek zeker in vervoering zal brengen.

Tien tickets
De krant Delft op Zondag geeft tien tickets weg voor lezers die de volgende vraag juist kunnen beantwoorden: Welk disconummer zong acteur Omar Sy in de film Intouchables? Mail je antwoord uiterlijk dinsdag 10 december naar leo@delftopzondag.nl. De winnaars krijgen op woensdag bericht. Wil je zeker weten dat je er bij kunt zijn? Haal dan in de voorverkoop je tickets online via de websites www.djluuk.nl (gratis thuisgestuurd) of (+ 1 euro) bij Velvet Music aan de Voldersgracht, Tabak Piet de Vries aan de Nassaulaan of Rob Crijns aan de Dijkshoornseweg in Den Hoorn (geen ‘fee’). Ook in Nootdorp (Marian de Visser), Rijswijk (Primera, In de Bogaard) en Naaldwijk (Tabak de Wilde) zijn voorverkoopadressen. Indien voorradig zijn er ook kaarten aan de zaal. De party duurt van 21.00  uur tot 02.30 uur. Meer informatie? Bel 06-23643220 of kijk op de website www.djluuk.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12