Fysiotherapie Voorhof aan de Aart van der Leeuwlaan 10 is een moderne en professionele praktijk. (Foto: PR)
Fysiotherapie Voorhof aan de Aart van der Leeuwlaan 10 is een moderne en professionele praktijk. (Foto: PR)

Fysiotherapie Voorhof: “Kom in beweging en maak een afspraak”

Algemeen

Delft – Fysiotherapie Voorhof aan de Aart van der Leeuwlaan 10 is een moderne en professionele praktijk waar u niet alleen terecht kunt voor reguliere fysiotherapie, maar ook voor diverse specialistische behandelingen. 

Katja Baak, Pamela in ’t Veld, Wendy Lamet en Petra Weijer vormen samen het team van Fysiotherapie Voorhof. Naast reguliere fysiotherapie hebben zij verschillende specialisaties in huis, zoals oedeemtherapie, looptraining bij vaatproblemen, dryneedling, behandeling voor mensen met de ziekte van Parkinson en ruiterfysiotherapie

Etalagebenen
Klachten die het directe gevolg zijn van etalagebenen worden aangepakt met looptraining en leefstijlbegeleiding voor een periode van 12 maanden. Wij zijn aangesloten bij het Chronisch ZorgNet. De eerste periode van de looptraining traint u vaak samen met één van ons en verder in de therapie traint u steeds vaker zelfstandig thuis. Hoe vaak u precies traint, spreken we samen af.

Ruiterfysiotherapie
Een ruiterfysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in wat het lichaam van een ruiter moet kunnen, waar de meeste blessures en klachten voorkomen en hoe dit effectief kan worden behandeld of getraind. Wanneer gaat u naar de ruiterfysiotherapeut? U bent van uw paard gevallen en u blijft klachten houden; U heeft moeite met uw balans in het zadel; U zit scheef op uw paard; U heeft moeite met het kantelen van uw bekken, U heeft moeite met een onafhankelijke zit of U heeft fysieke klachten tijdens het rijden

Ziekte van Parkinson
Een neuroloog kan na de diagnose Parkinson doorverwijzen naar de fysiotherapeut. Een fysiotherapeutische behandeling dient niet als vervanging van medicijnen of een operatie, maar kan helpen om zo goed mogelijk in het dagelijks leven te kunnen blijven bewegen. Wanneer u problemen ervaart bij dagelijkse bewegingen, zoals lopen, opstaan uit een stoel of omrollen in bed, kunt u worden doorverwezen naar de fysiotherapeut. Een verminderde conditie of nek- en schouderklachten of vaker vallen kunnen ook een goede reden zijn. Het doel van de therapie is het verbeteren of behouden van de zelfstandigheid en veiligheid.

Ontspannen sfeer
“We hebben aandacht voor jouw verhaal en wensen en nemen echt de tijd. Zo creëren we een ontspannen sfeer. Dat is ook goed voor de behandeling. We zijn 5 dagen in de week en op maandagavond geopend. Je kunt rechtstreeks naar ons toekomen. Een verwijsbrief van de arts is niet nodig. Fysiotherapie Voorhof is gevestigd in het Gezondheidscentrum. We zijn makkelijk bereikbaar vlakbij de halte van tram 1. Meer weten?

Op www.fysiotherapievoorhof.nl vindt u meer informatie en kunt u desgewenst ook een afspraak maken. Bellen met 015-2564038 of even langskomen kan ook.