<p>Katja, Hanneke, Wendy en Pamela</p>

Katja, Hanneke, Wendy en Pamela

(Foto: )

Fysiotherapie Voorhof: “Juist in coronatijd nemen wij de tijd voor onze cliënten”

DELFT – “Wij zijn laagdrempelig, gastvrij en goed bereikbaar.” Fysiotherapie Voorhof aan de Aart van der Leeuwlaan 10 is een moderne en professionele praktijk waar u niet alleen terecht kunt voor reguliere fysiotherapie, maar ook voor diverse specialistische behandelingen.

Katja Baak, Pamela in ’t Veld, Wendy Lamet, Hanneke Smit en Marleen Jannink vormen samen het zorgteam van Fysiotherapie Voorhof. Met elkaar bieden zij een breed scala aan behandelingen. Naast reguliere fysiotherapie hebben zij ook verschillende specialisaties in huis, zoals oedeemtherapie, dryneedling, medical tape, ondersteuning bij sport en sportblessures, oefeningen voor bekkenbodemproblemen (voor vrouwen én mannen) en steun- en sportkousen aanmeten. Ook biedt Fysiotherapie Voorhof behandelingen voor mensen met de Ziekte van Parkinson. Twee keer per week is er een speciale oefengroep voor patiënten met deze ziekte.

COVID-revalidatie
Nieuw in de praktijk is de revalidatie na COVID-19. Geschikt voor cliënten die na een besmetting met het coronavirus thuis in quarantaine hebben gezeten, uit het ziekenhuis of van de intensive care komen. Het coronavirus kan een grote impact hebben op jouw conditie en kracht. Ook klachten als kortademigheid en benauwdheid kunnen na het coronavirus nog lang aanhouden. Daarom is het van belang om na herstel van het virus snel te starten met de revalidatie, zodat jij jouw dagelijkse bezigheden weer kunt hervatten. Samen met een gespecialiseerde fysiotherapeut wordt een persoonlijk beweegprogramma opgestart afgestemd op jouw mogelijkheden en doelen.
“We hebben aandacht voor jouw verhaal en wensen en nemen echt de tijd. Dat is ook goed voor de behandeling. We bieden service. Zo zijn we op maandag en dinsdag ook ‘s avonds geopend. Je kunt op maandag van 8.00 uur tot 21.00 uur en op dinsdag van 8.00 uur tot 21.00 uur terecht. Je kunt rechtstreeks naar ons toekomen. Een verwijsbrief van de arts is niet nodig. Groot voordeel: je komt direct bij de specialist terecht en kunt dus meteen aan jouw herstel gaan werken.” Fysiotherapie Voorhof is gevestigd in het Gezondheidscentrum en dat is handig: “We zitten hier samen met allerlei disciplines: huisarts, tandarts, logopedie, diëtist en priklab. Alles onder één dak. Bovendien zijn zo de lijnen kort en kunnen we indien nodig gemakkelijk overleggen en doorverwijzen. Last but not least zitten op een goed bereikbare plaats vlakbij de halte van tram 1. Op www.fysiotherapievoorhof.nl vindt u meer informatie en kunt u desgewenst ook een afspraak maken. Bellen met 015-2564038 of even langskomen kan ook.

Meer berichten