<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Het team van Fysiotherapie Voorhof staat ook in 2019 voor u klaar! (Foto: PR)
Het team van Fysiotherapie Voorhof staat ook in 2019 voor u klaar! (Foto: PR) (Foto: Esdor van Elten)

Fysiotherapie Voorhof: "We nemen de tijd voor onze cliënten"

  kijk op de wijk

Laagdrempelig, gastvrij en goed bereikbaar. Fysiotherapie Voorhof aan de Aart van der Leeuwlaan 10 D is een moderne en professionele praktijk waar u niet alleen terecht kunt voor reguliere fysiotherapie, maar ook voor diverse specialisaties.

Hanneke Smit, Katja Baak, Pamela in 't Veld en Wendy lamet vormen samen Fysiotherapie Voorhof. De vier dames bieden met elkaar een breed scala aan behandelingen.
Naast reguliere fysiotherapie hebben zij namelijk ook verschillende specialisaties in huis, zoals oedeemtherapie, dryneedling, medical tape, ondersteuning bij sport en sportblessures, oefeningen voor bekkenbodemproblemen (voor vrouwen én mannen) en steun- en sportkousen aanmeten. Ook biedt Fysiotherapie Voorhof behandelingen voor mensen met de Ziekte van Parkinson. Zo is er twee keer per week een speciale oefengroep voor patiënten met dit ziektebeeld.

Aandacht
"Behalve met onze specialisaties onderscheiden wij ons vooral in aandacht en sfeer", We hebben aandacht voor uw verhaal en wensen.
Met de kennis van de fysiotherapeut en uw hulpvraag zullen we samen toewerken naar uw doel. "We nemen echt de tijd voor onze cliënten. We creëren een ontspannen sfeer, want dat is ook goed voor de behandeling, en we geven persoonlijke aandacht aan iedere cliënt.
Onze service blijkt ook uit het feit dat we op maandag en dinsdag ook 's avonds geopend zijn. Dat betekent dat cliënten op maandag van 8.00-21.00 uur en op dinsdag van 8.00-21.00 uur terecht kunnen. U kunt rechtstreeks naar ons toekomen. U hoeft dus niet langs de huisarts om een verwijsbriefje te vragen. De voordelen: u komt direct bij de specialist terecht en kunt dus meteen aan uw herstel gaan werken.

Meerdere disciplines
"Dat Fysiotherapie Voorhof in het Gezondheidscentrum is gevestigd, is vaak een extra voordeel. "We zitten hier samen met allerlei disciplines: huisarts, tandarts, logopedie, diëtist en priklab. Alles onder één dak. Dat is handig voor de cliënten. Bovendien zijn zo de lijnen kort en kunnen we indien nodig gemakkelijk overleggen en doorverwijzen.
Last but not least zitten we bij elkaar op een goed bereikbare plaats vlakbij de halte van tram 1. Ook dat is voor veel mensen erg handig."

Meer weten? Op www.fysiotherapievoorhof.nl vindt u meer informatie en kunt u desgewenst ook een afspraak maken. Bellen met 015-2564038 of even langskomen kan ook.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>