Looptraining voor mensen met etalagebenen. (Foto: PR)
Looptraining voor mensen met etalagebenen. (Foto: PR)

Fysiotherapie Voorhof: “Kom in beweging en maak een afspraak”

Algemeen

Delft – “Wij zijn laagdrempelig en goed bereikbaar.” Fysiotherapie Voorhof aan de Aart van der Leeuwlaan 10 is een moderne en professionele praktijk waar u niet alleen terecht kunt voor reguliere fysiotherapie, maar ook voor diverse specialistische behandelingen.

Katja Baak, Pamela in ’t Veld, Wendy Lamet en Petra Weijer vormen samen het team van Fysiotherapie Voorhof. Met elkaar bieden zij een breed scala aan behandelingen.
Naast reguliere fysiotherapie hebben zij ook verschillende specialisaties in huis, zoals oedeemtherapie, dryneedling, medical tape, ondersteuning bij sport en sportblessures, steun- en sportkousen aanmeten en Covid-revalidatie. Ook biedt Fysiotherapie Voorhof behandelingen voor mensen met de Ziekte van Parkinson. Zo is er twee keer per week een speciale oefengroep voor patiënten met deze ziekte.

Looptraining voor mensen met etalagebenen
De klachten die direct het gevolg zijn van de etalagebenen zullen aangepakt worden door middel van beweegtherapie en leefstijlbegeleiding. Wij zijn aangesloten bij het Chronisch ZorgNet. De gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding duurt 12 maanden. In de eerste periode van de beweegtherapie traint u vaak samen met 1 van ons. (dit kan 2 a 3 keer per week zijn) en verder in de therapie traint u steeds vaker zelfstandig thuis. Hoe vaak u precies traint, spreken we samen af.

Ontspannen sfeer
“We hebben aandacht voor jouw verhaal en wensen en nemen echt de tijd. Zo creëren we een ontspannen sfeer. Dat is ook goed voor de behandeling. We zijn op maandag en dinsdag ook ‘s avonds geopend. Je kunt op maandag van 8.00-20.00 uur en op dinsdag van 8.00-20.00 uur terecht. Je kunt rechtstreeks naar ons toekomen. Een verwijsbrief van de arts is niet nodig. Groot voordeel: je komt direct bij de specialist terecht en kunt dus meteen aan jouw herstel gaan werken.”Fysiotherapie Voorhof is gevestigd in het Gezondheidscentrum en dat is handig: “We zitten hier samen met allerlei disciplines: huisarts, tandarts, logopedie, diëtist en priklab. Alles onder één dak. Dat is handig voor de cliënten. Bovendien zijn zo de lijnen kort en kunnen we indien nodig gemakkelijk overleggen en doorverwijzen. Last but not least zitten op een goed bereikbare plaats vlakbij de halte van tram 1.

Meer weten? Op www.fysiotherapievoorhof.nl vindt u meer informatie en kunt u desgewenst ook een afspraak maken. Bellen met 015-2564038 of even langskomen kan ook.