De Delftse deurmat
De Delftse deurmat

PLUS start spaaractie deurmatten

Algemeen

DELFT/DEN HOORN – Van zondag 14 april tot en met zaterdag 25 mei kunnen klanten van PLUS Martin Panis, PLUS Schinkel en PLUS Tanthof sparen voor korting op een Delft deurmat. Ook bij PLUS Van Leeuwen in Den Hoorn kan er gespaard worden, maar dan voor korting op een deurmat van Den Hoorn. Tegen inlevering van een volle spaarkaart ontvangt men een kwalitatief goede deurmat, met de kenmerkende gebouwen van Delft of Den Hoorn, voor slechts 9,99 euro.

De PLUS-ondernemers vonden het tijd voor een onderscheidende lokale spaaractie en hebben samen de unieke deurmatten ontwikkeld. Op de Delftse deurmat zijn onder meer het Stadhuis, de Koepoortbrug, Oostpoort en Nieuwe Kerk afgebeeld. Op de deurmat van Den Hoorn de kerk, Bolle Kickert en de Polsstokspringer. De matten zijn dus echte collectors items. De matten hebben een formaat van 75x50 cm. Ze zijn leuk om bij de voor- of achterdeur te leggen, maar ook om cadeau te geven.

Sparen gaat snel; bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een spaarzegel en bij 15 zegels is de spaarkaart al vol. Tegen inlevering van een volle spaarkaart en een bijbetaling van slechts 9,99 euro ontvangt men al een unieke deurmat. (normale prijs 24,99 euro). De matten zijn in een gelimiteerde oplage geproduceerd, dus op=op. 

De deurmat van Den Hoorn