Afbeelding

Karlas Fietsen viert 30 jaar fietsplezier!

Algemeen

Al drie decennia lang vormt Karlas Fietsen een vertrouwd gezicht in Buitenhof. Een mijlpaal die gevierd gaat worden tijdens de feestweek van 2 april tot en met 6 april. Komt u ook langs?! 

Het verhaal van Karlas Fietsen begon toen Paul Karlas besloot zijn eigen onderneming te starten na een reorganisatie bij de TU Delft, waar hij voorheen werkte. Gewapend met zijn middenstandsdiploma en een vakdiploma voor het herstellen van fietsen, opende hij in april 1994 zijn winkel aan het Bartokpad in Buitenhof. “Het viel me op dat in deze wijk nog helemaal geen fietsenmaker zat. Hier wonen heel veel mensen bij elkaar en dus zag ik kansen.” Zijn intuïtieve keuze voor deze locatie bleek een schot in de roos, gezien de snelgroeiende klantenkring in de buurt. “Al snel kon ik de drukte niet meer alleen aan, en moest ik een fietsenmaker aannemen. Naast het team, werd ook de winkel met werkplaats steeds een stukje groter.” Wat begon als een bescheiden fietsenwinkel van slechts 100 vierkante meter, is uitgegroeid tot een bloeiende zaak van circa 400 vierkante meter. Ondertussen zijn ook Pauls zoon Olaf en dochter Britt in de zaak gekomen, wat het maakt tot een heus familiebedrijf.

Vertrouwd
Karlas Fietsen is voor veel klanten een vertrouwde plek om te komen. “Daar speelt ons team een grote rol in”, aldus Britt. “Het personeel werkt hier al jaren, wat voor velen vertrouwd voelt. Het is prachtig om die band met onze klanten te hebben, vooral als je ze al jaren kent. Mensen die hier vroeger als kind met hun ouders kwamen om een kinderfietsje uit te zoeken, komen hier nu met hun eigen kinderen. Dat zijn natuurlijk leuke verhalen.”

Ongeëvenaarde service
Wat Karlas Fietsen onderscheidt, is niet alleen het ruime assortiment aan fietsen voor verschillende doeleinden, maar ook de ongeëvenaarde service die ze bieden. Paul, Olaf, Britt en de rest van het team blijven betrokken bij hun klanten, ook na de aankoop van een fiets. “Voor service, onderhoud en reparaties kunnen mensen altijd bij ons terecht.”

Feestweek
Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum nodigt Karlas Fietsen iedereen uit om deel te nemen aan een speciale feestweek van dinsdag 2 april tot en met zaterdag 6 april. “Wij zetten de koffie klaar en serveren heerlijk gebak, zodat we samen kunnen terugblikken op de afgelopen 30 jaar en vooruit kunnen kijken naar de toekomst. Naast deze feestelijke traktaties hebben we ook een aantal speciale acties.” Benieuwd naar de acties? Kijk dan op www.karlasfietsen.nl.

Fietsplezier voor jong en oud
Met een mix van passie, toewijding en een scherp oog voor service, is het team van Karlas Fietsen klaar om nog vele jaren fietsplezier te bieden aan jong en oud. “Of u nu op zoek bent naar een comfortabele stadsfiets, sportieve fiets, een betrouwbare elektrische fiets, kinderfiets of seniorenfiets, nieuw of tweedehands, wij staan klaar om u te helpen het perfecte model te vinden. Er is altijd een fiets die bij u past!”