Afbeelding

30 jaar fietsplezier: vier het jubileum met ons!

Algemeen

Wij van Karlas Fietsen zijn verheugd om aan te kondigen dat onze fietsenwinkel binnenkort een mijlpaal bereikt: we bestaan al 30 jaar! In deze drie decennia hebben we met plezier gezien hoe fietsen een belangrijk onderdeel zijn geworden van het dagelijks leven, vooral voor senioren die de voordelen van een actieve levensstijl omarmen.

Om ons jubileum te vieren, nodigen we u uit om in de week van dinsdag 2 april tot en met zaterdag 6 april bij ons langs te komen. Tijdens deze speciale week zetten we de koffie klaar en serveren we heerlijk gebak, zodat we samen kunnen terugblikken op de afgelopen 30 jaar en vooruit kunnen kijken naar de toekomst.

Naast deze feestelijke traktaties hebben we ook enkele speciale acties gepland om onze dankbaarheid te tonen voor uw steun gedurende al die jaren. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele stadsfiets, een betrouwbare elektrische fiets of iets anders, ons deskundige team staat klaar om u te helpen het perfecte model te vinden.

Kom langs en vier met ons mee terwijl we onze passie voor fietsen samen blijven delen en samen nog vele kilometers tegemoet gaan!

www.karlasfietsen.nl