De Gazelle Orange C8 staat deze week in de spotlight
De Gazelle Orange C8 staat deze week in de spotlight Foto:

Dit is heerlijk weer om lekker te fietsen

Algemeen

DELFT - Lekker er op uit? Niks zo fijn als lekker op de fiets naar buiten. Fietsen, dat is gezond en duurzaam genieten. En voor een goede fiets ga je natuurlijk naar Karlas Fietsen!

Als gevolg van de coronacrisis hebben steeds meer mensen het afgelopen jaar de buitenlucht opgezocht om meer te bewegen: wandelen, skeeleren maar zeker ook fietsen winnen sterk in populariteit. En dat is te merken! Bij Karlas Fietsen komen de aanmeldingen/bestellingen voor nieuwe fietsen goed op gang.

Onderhoud
Veel mensen hebben behoefte aan de buitenlucht na al het thuiswerken, en wat is er dan fijner dan de fiets te pakken? Maar dan moet die natuurlijk wel tiptop in orde zijn. In de werkplaats zijn door onze monteurs weer grote aantallen fietsen lenteklaar gemaakt. Met een goede onderhoudsbeurt ga je prettig en zeker weer de weg op!
Ook de verkoop van nieuwe fietsen loopt goed door. Zowel gewone fietsen als elektrische fietsen zijn enorm in trek. Men pakt de fiets uit de schuur om lekker buiten in beweging te komen in deze tijden. Naast het heerlijke fietsweer, is de fiets een gezonder én duurzamer alternatief voor de auto. Ook voor het woon- werkverkeer, want met een elektrische fiets is een kilometertje meer meestal geen probleem. Maar ook voor een mooie vakantietrip is de E-bike natuurlijk ideaal.

In de spotlight
Het aanbod elektrische fietsen is de laatste jaren dan ook flink gegroeid. De E-bike is echt volwassen geworden. Wil je een middenmotor, voorwielmotor, de accu in het frame of toch op de bagagedrager? Fietsen zijn er tegenwoordig in allerlei uitvoeringen. Bij Karlas Fietsen bent u dan ook altijd op afspraak welkom om te kijken en te proberen welke elektrische fiets het beste bij u past.
Deze week zetten we de Gazelle Orange C8 in de spotlight. Deze fiets heeft een modern design, een geruisloze Bosch 50Nm middenmotor, een uitgebreid afneembaar Intuvia display en hydraulische schijfremmen. Voor deze zeer complete fiets betaalt u nu 2699 euro.

Uitgebreide collectie
Toch liever een andere fiets? Wij hebben een uitgebreide collectie elektrische fietsen staan van Gazelle, Sparta, Giant en Batavus. Maak een vrijblijvende afspraak en kom kijken in onze showroom aan het Bartokpad 4. We geven graag advies!

Karlas Fietsen
Bartokpad 4
www.karlasfietsen.nl