<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Het team van Karlas Fietsen staat ook ná het jubileum voor u klaar! (Foto: EvE)
Het team van Karlas Fietsen staat ook ná het jubileum voor u klaar! (Foto: EvE) (Foto: )

Karlas Fietsen viert het 25-jarig jubileum

  kijk op de wijk

DELFT - Het is feest bij Karlas! De fietsenzaak aan het Bartokpad bestaat alweer 25 jaar. Ga rustig even langs om Paul en het team te feliciteren. De koffie staat klaar!

Aan de ballonnen en de bloemen kun je het zien: het is feest bij Karlas Fietsen.

Relatie
"Er komen de hele week al klanten binnen die ons feliciteren", aldus Paul. "Dat vinden we natuurlijk heel mooi, want dat betekent dat je meer bent dan alleen een afhaalplek voor fietsen. Uiteindelijk vinden we het ook heel belangrijk dat we een goede relatie met onze klanten hebben." "Het is ook mooi dat ons jubileum samenvalt met de nieuwe inrichting van de winkel", vervolgt hij. Er zijn mooie opstellingen bijgekomen van Union en Gazelle. Echte A-merken natuurlijk.
De uitbreiding van onze winkel met de voormalige kantoorruimte was al enige tijd een feit en daar zijn we erg blij mee. Dat alles nu gelijkvloers is, is voor ons, maar ook voor onze klanten prettig en overzichtelijk. Dit is natuurlijk een mooie gelegenheid om zowel het jubileum als de herinrichting nu sámen te vieren."

Leerling-monteur gezocht
Paul is nog volop actief in zijn bedrijf, waar inmiddels acht mensen fulltime/parttime werk hebben. "Maar we kunnen nog een leerling-monteur gebruiken", zegt hij. "Iemand die handig is en parttime bij ons aan de slag wil. Kom gerust een keer langs en informeer naar de mogelijkheden! En de toekomst? "Er zit groei in de markt", aldus Paul. "Nederland is een fietsland bij uitstek en dat zal het ook blijven", denkt hij.
"Voor grote, maar ook kleinere steden als Delft is de fiets toch nog steeds één van de meest efficiënte manieren van transport. Het is goedkoop, je hebt geen parkeerproblemen, goed voor de gezondheid en natuurlijk speelt ook de zorg rond het klimaat een rol", denkt hij.
"Wat ook groeit is de populariteit van de elektrische fiets. "De opmars van de elektrische fiets blijft me verbazen, zegt Paul. Inmiddels verkopen we bijna meer elektrische dan gewone fietsen.
Anderzijds dat past ook wel in de trend: zo wordt de fiets ook voor langere afstanden een aantrekkelijk alternatief en daar helpen we iedereen graag met plezier mee!"


Karlas Fietsen
Bartokpad 4
2625 AB Delft
015-2572545
www.karlasfietsen.nl

 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>