<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De Mitsubishi Outlander PHEV, 's werelds eerste plug-in hybride SUV.
De Mitsubishi Outlander PHEV, 's werelds eerste plug-in hybride SUV.

Zegetocht Mitsubishi Outlander PHEV zet door

Het succes van de Mitsubishi Outlander PHEV wordt onverminderd voortgezet.

Een jaar na de levering van het honderdduizendste exemplaar in Europa is opnieuw een mijlpaal bereikt. Deze keer met de wereldwijde verkoop van de tweehonderdduizendste Outlander PHEV sinds de introductie in 2013.
De Outlander PHEV is het techno-vlaggenschip van Mitsubishi Motors Corporation (MMC).'s Werelds eerste plug-in hybride SUV bewijst de toenemende vraag naar elektrisch aangedreven voertuigen in een auto-industrie die aan ingrijpende veranderingen onderhevig is.

Best verkocht
Na de marktintroductie in Japan in 2013 werd de verkoop stapsgewijs uitgerold naar vijftig landen. Sinds december 2018 is de Outlander PHEV officieel de bestverkochte plug-in hybride ter wereld, terwijl de SUV de afgelopen vier jaar, namelijk van 2015 tot 2018 onafgebroken de populairste plug-in hybride in Europa was. Het succes onderstreept het technologisch vooruitstrevende karakter en de continue verbetering van de Outlander PHEV.
De Outlander PHEV is ontwikkeld op basis van een volledig elektrisch voertuig. Hij heeft een unieke architectuur met een elektromotor op de vooras, een elektromotor op de achteras en zonder versnellingsbak. De plug-in hybride SUV is in de afgelopen zes jaar meermaals onderscheiden.

Modeljaar 2019
De nieuwste 2019-versie van de Mitsubishi Outlander PHEV laat volgens de WLTP een gemiddeld brandstofverbruik en CO2-uitstoot van 2,0 liter per 100 kilometer en 46 gram per kilometer noteren, terwijl de emissievrije, volledig elektrische actieradius is vastgesteld op 45 kilometer (WLTP).
Andere noviteiten zijn de nieuw ontwikkelde, uiterst efficiënte 2,4-liter benzinemotor, de 15 procent verhoogde batterijcapaciteit, het 10 procent verhoogde batterijvermogen en het 17 procent toegenomen vermogen van de achterste elektromotor. De krachtiger èn efficiënter prestaties gaan bovendien gepaard met een verbeterde rijdynamiek en de nieuwe rijmodi Sport en Snow.

Space Star
Mitsubishi Motors brengt een speciale editie van de Space Star op de markt. Deze is medio mei leverbaar bij de Mitsubishi-dealer in een gelimiteerde oplage van 85 exemplaren.

Libelle Edition
Het betreft een speciale uitvoering die is samengesteld ter ere van het 85-jarige bestaan van Libelle. De Libelle Edition wordt gekenmerkt door een rijke uitrusting met unieke details. De Mitsubishi Space Star Libelle Edition is gebaseerd op het uitrustingsniveau Active met standaard airco, geïntegreerd multimedia- en navigatiesysteem met smartphone-connectie, DAB+ digitale radio en stuurwielbediening, led-achterlichten, lichtmetalen wielen en veel meer.

Toevoegingen
De Libelle Edition voegt daar nog een achteruitrijcamera, LED-interieurverlichting en een pianozwarte afwerking voor de middenconsole en luchtroosters aan toe. Dat geldt ook voor instaplijsten, een middenarmsteun en een kledinghanger aan de hoofdsteun, evenals stootlijsten en een luxe mattenset met Libelle-logo's. De Space Star Libelle Edition wordt geleverd met de 1.0 ClearTec benzinemotor.

Preuninger Haagland
www.preuninger.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>