Joop Groeneweg bij de KIA EV9
Joop Groeneweg bij de KIA EV9

Joop Groeneweg nieuwe vestigingsmanager Zeeuw & Zeeuw KIA Delft

Algemeen

DELFT - Sinds 1 januari 2024 heeft Joop Groeneweg de rol van vestigingsmanager op zich genomen bij Zeeuw & Zeeuw KIA Delft. 

Hoewel nieuw in deze functie, is Joop allesbehalve een nieuw gezicht bij het bedrijf. Met een indrukwekkende staat van dienst van 17 jaar binnen de Zeeuw & Zeeuw-groep, brengt Joop een schat aan ervaring met zich mee. “Vanaf het begin, toen ik als magazijnmedewerker begon bij Nissan Wateringen, tot aan mijn huidige rol als vestigingsmanager bij KIA Delft, heeft elke stap mijn passie voor dit vak versterkt”, vertelt Joop. Door de jaren heen heeft hij vooral een band opgebouwd met KIA, een merk dat hij vanaf 2009 persoonlijk heeft zien groeien. Na tussendoor een uitstapje als vestigingsmanager bij Nissan Zoetermeer en Aftersales Coördinator voor de gehele Nissan-tak, keert Joop dan ook met veel enthousiasme terug naar KIA. Hij benadrukt dat klanten geen grote veranderingen hoeven te verwachten. “Ik wil de huiselijke persoonlijke sfeer die hier heerst vasthouden.” 

Wat Joop aanspreekt aan het merk is dat KIA baanbrekende technologieën introduceert, zoals met de KIA EV9. “Deze elektrische auto is niet alleen groot in zijn klasse, maar ook vooruitstrevend in technologie. Het is een stap richting de energietransitie waar we momenteel in zitten. Dit model heeft een batterijopslag en kan energie terugleveren naar het huis.” Ook de KIA Charge app helpt hierin mee. “Met deze app kun je bepalen hoe lang en hoe laat de auto oplaadt, zodat het energienetwerk minder wordt belast.” KIA streeft er tevens naar om niet alleen mobiliteit te bieden, maar ook een complete energieoplossing voor thuis. “Denk aan zonnepanelen, warmtepompen en energieopslag. De EV9 en KIA Charge App zijn slechts het begin.”

Joop en zijn team staan klaar om u te verwelkomen op de Schieweg 53, ook op Tweede Paasdag. Kijk op zeeuwenzeeuw.nl/kia voor de openingstijden en Paasacties.