Tijdens de Sale & Sale actieweken kan het zeer interessant zijn om een nieuwe of gebruikte auto te kopen. (Foto: PR)
Tijdens de Sale & Sale actieweken kan het zeer interessant zijn om een nieuwe of gebruikte auto te kopen. (Foto: PR) Foto:

De Kia Sportage PlugIn Hybrid bij Kia Zeeuw & Zeeuw Nootdorp

Algemeen

NOOTDORP - Deze maand staat de Kia Sportage PlugIn Hybrid centraal bij Kia Zeeuw & Zeeuw Nootdorp, vertelt vestigingsmanager Menno Roeling. En in het bijzonder een zeer complete GT-PlusLine uitvoering van december 2022 in de kleur Deluxe White met slechts 17.000 km gereden.

De Sportage PlugIn Hybrid is een ideale combinatie tussen de zeer zuinige hybride benzinemotor en een accu die kan worden opgeladen door middel van een stekker. Dit zorgt voor een elektrische actieradius van maximaal 70 km. Is de accu leeg of heeft u geen mogelijkheid tot het laden dan kunt u met gemak 630 kilometer met de hybridemotor rijden. De hybride- en elektromotor zorgen voor een totaal vermogen van 265 Pk en is zeer geschikt voor het trekken van een caravan.

Deze populaire SUV is zeer rijkelijk uitgerust met onder andere een panoramadak, 360 graden camera, lederen bekleding, 19 inch lm-velgen, elektrische stoelverstelling met geheugenfunctie, stoelverwarming voor en achter en stoelventilatie. De vraagprijs is tijdens de Sale & Sale actie periode € 45.930,-. Een prijsvoordeel van ruim € 6.500,- voor een auto van net 15 maanden oud. De auto wordt ook nog geleverd met fabrieksgarantie tot december 2029 en internationale wegenhulp van Kia. Kortom, een goed alternatief voor nieuw te bestellen auto.

U bent van harte welkom onze om deze occasion in onze showroom aan de Oudeweg 29 in Nootdorp te komen bekijken en proef te rijden. Tijdens de Sale & Sale actieweken kan het zeer interessant zijn om een nieuwe of gebruikte auto te kopen. Uiteraard is Zeeuw & Zeeuw Kia Nootdorp ook het adres voor onderhoud, reparatie en schadeherstel aan uw KIA. Ook financiering en (private) lease zijn mogelijk. Via www.zeeuwenzeeuw.nl/kia/vestigingen/kia-nootdorp/ maakt u eenvoudig een afspraak voor de werkplaats of een informatiegesprek. En hier is uiteraard ook ons aanbod occasions te vinden! Wij zijn ook expert als het gaat om elektrisch rijden en vertellen u er graag over. Zo kunnen we voor u ook een eigen laadpaal regelen en zelfs een eigen energiecontract daarvoor. 

Kortom: Zeeuw & Zeeuw Kia Nootdorp is meer dan een garage: we zijn uw mobiliteitsprovider!