Afbeelding

Voorlichting ‘dementie in de samenleving’

Algemeen

Het Odensehuis geeft regelmatig voorlichting over dementie aan mensen die daarin zijn geïnteresseerd. Deze gratis voorlichtingsbijeenkomst ‘dementie in de samenleving’, voor iedereen die meer wil weten over dementie en hoe om te gaan met mensen met dementie vindt plaats op donderdagavond 4 april, 19.30 uur - 22.00 uur. Locatie: Fuutlaan 166. Aanmelden niet verplicht wel fijn: anita@odensehuisdelindedelft.nl 06-29333221.
Het Odensehuis de Linde Delft is een inloophuis, ontmoetingsplek en informatiecentrum voor mensen met beginnende dementie/geheugenklachten, hun naasten en senioren die behoefte hebben aan contact. Het Odensehuis is vrij in te lopen op de dinsdagen en de donderdagen van 10.00 uur - 16.00 uur. Website: www.odensehuisdelindedelft.nl. Mensen kunnen ook boeken lenen uit de Odensehuis dementiebibliotheek.
Dinsdagochtend om 10.30 uur: “Odensehuis in beweging”. Donderdagochtend om 10.30 uur: Keramiek/boetseren. De laatste dinsdag van de maand de ontmoetingslunch. Wij organiseren regelmatig de bijeenkomst voor mensen met dementie ‘Tussen talent en haperende hersenen’ en de bijeenkomst voor naasten/mantelzorgers ‘het dementiekompas’. Voor Kunst en Cultuur liefhebbers is er maandelijks een activiteit.