Afbeelding

Workshop Energy Freedom Techniques, EFT

Algemeen

Donderdagmiddag 21 maart om 14.00 uur geeft Jacqueline Besseling in het Odensehuis de Linde Delft een interactieve workshop: EFT, Tapping=Tikken. Sinds 2010 jaar gebruikt zij in haar praktijk vol enthousiasme DE techniek gericht op stressreductie en emotionele gezondheid. Met tapping = tikken kunt u spanning en emoties laten gaan. Het verstrekt balans, veerkracht en gezondheid en laat energie stromen.

- Bij Tapping tik je op punten op je hoofd, sleutelbeen en hand.
- Bij Tapping is het rustig in- en uitademen van belang.
Dit alles bij elkaar maakt dat je spanning loslaat en je rustiger voelt. Zo wordt het vertrouwen in eigen mogelijkheden versterkt.
Het Odensehuis de Linde Delft is een inloophuis, ontmoetingsplek en informatiecentrum voor mensen met beginnende dementie/geheugenklachten, hun naasten en senioren die behoefte hebben aan contact. Het Odensehuis is vrij in te lopen op de dinsdagen en de donderdagen van 10.00 uur - 16.00 uur. Website: www.odensehuisdelindedelft.nl. Iedere maand organiseren wij voor senioren die dat leuk vinden een activiteit. Zo zijn we een keer naar het Gereedschap Museum en het Royal Museum geweest. Aanmelden voor de workshop EFT: anita@odensehuisdelindedelft.nl, 06-29333221. Locatie: Fuutlaan 166, Tanthof-Oost. Datum/tijd: donderdagmiddag 21 maart, 14.00 uur - 15.30 uur. Kosten: 5 euro