"Bij ons krijg je altijd een privéles." (Foto: PR) Foto:

Haal je rijbewijs bij Verkeersschool H. Jansen!

Algemeen

DELFT - Rijlessen duur? Het is maar wat je er voor terug krijgt. Bij Verkeersschool H. Jansen krijg je prima rijlessen en persoonlijke aandacht voor een mooi en eerlijk bedrag.

Leren autorijden is een belangrijk mijlpaal in je leven. De weg naar je rijbewijs begint met het uitzoeken van een goede rijschool: “Dan zit je bij ons goed! Je weet hier precies wat je krijgt en 60 minuten les is ook echt 60 minuten les. Je hebt een vaste instructeur en er wordt in onze auto’s niet gerookt”, vertelt Anita Jansen van Verkeersschool Jansen. 

Veel mogelijk
Volgens Anita is er in onderling overleg veel mogelijk: “ Bij ons krijg je altijd een privéles. Je komt naar de rijschool en we zullen vanaf hier vertrekken. Wij onderscheiden ons in hoe we met mensen omgaan. We geven je echt alle aandacht.” Gemiddeld heb je ongeveer 30 á 35 lessen nodig tot je examen. Omdat de wachttijd bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) soms erg lang kan zijn, is het volgens Anita belangrijk om je examen op ruim van tevoren aan te vragen: “Onze instructrice kan vanuit haar ervaring heel goed aangeven wanneer je de aanvraag kunt gaan doen. Toch willen we er alles aan gedaan hebben om de kans op slagen zo groot mogelijk te maken.”

Verantwoordelijkheid
Een belangrijk element van de rijlessen is mensen wijzen op hun verantwoordelijkheid als bestuurder. En daar hoort het goede voorbeeld geven bij. “Teveel mensen zitten opgefokt of afgeleid achter het stuur”, vindt Anita.  ExamenVoor je op examen mag, moet je natuurlijk eerst nog je theorie-examen halen. Anita kan je hier bij helpen: “Ik zorg er altijd voor dat ik de meest recente boeken in huis heb en neem met onze leerlingen ook oefenboeken en proefexamens door. Ik raad zelf ook altijd aan om een paar proefexamens op de site van het CBR te doen. Dit kost wel geld, maar op deze manier leer je wel het systeem kennen waarmee zij de examens afnemen.”

Perfectie is niet nodig
Na je theorie examen mag je dan eindelijk afrijden. Volgens Anita hoef je tijdens je examen zeker niet perfect te rijden: “Veel mensen denken dat je perfect moet rijden. Dat is niet zo. Perfectie is niet nodig, wat wel nodig is is veilig, aangepast en besluitvaardig rijden.”

Pakket
Bij Verkeersschool Jansen betaal je voor tien lessen van 60 minuten 475 euro en voor een losse les 50 euro. Voor meer informatie kun je altijd terecht op www.verkeersschool-jansen.nl. Ook kun je Anita bellen via 06-42807373.