"Motorrijles is een vak apart", vindt Anita Jansen Foto: PR

Verkeersschool Jansen stuurt je veilig de weg op

kijk op de wijk

De zomer is begonnen en daarmee is het motorrijseizoen in volle gang. Reden voor Verkeersschool Jansen om deze (aanstaande) weggebruikers extra aandacht te geven.

Daarom heeft Anita Jansen weer een mooie actie bedacht, speciaal voor motorrijders. "We bieden 15 rijlessen van 60 minuten aan voor 699 euro, inclusief het eerste examen voertuigbeheersing. Kijk op onze Facebookpagina (www.facebook.com/VerkeersschoolJansen) voor meer informatie."
Op de plaats achter Weegplaats 13, staan de motoren van de rijschool opgesteld. "Motorrijles is een vak apart", aldus Anita. "Het is echt een heel ander voertuig dan een auto en gedraagt zich ook totaal anders op de weg. En vergeet ook niet dat motorrijders kwetsbaarder zijn dan automobilisten. Je hebt geen kreukelzone. Nog meer dan bij autorijles houden we bij motorrijles rekening met optimale voertuigbeheersing en veiligheid."

Dik tevreden
Het bevalt Anita nog steeds uitstekend op de Weegplaats, waar de rijschool in januari, na 12 jaar op de Pasouwselaan gevestigd te zijn geweest, naar toe is verhuisd. "Het is prettig om vanuit huis te werken", vindt Anita. "Ik bracht soms 50 uur per week door op kantoor en kwam aan mijn huis nauwelijks toe. Nu kan ik er dingen tussendoor doen." Ze is ook niet bang dat het minder professioneel overkomt: "Daarvoor zijn we al te bekend en gewaardeerd in Delft. Van onze klanten hoor ik dat ze dik tevreden zijn en de persoonlijke sfeer wel prettig vinden. Gelukkig is ons telefoonnummer wel hetzelfde gebleven, en er is voor optimale bereikbaarheid nog een 06-nummer bij gekomen: 06-36185597." De bekende service van Verkeersschool Jansen; gratis theorieles voor de eigen leerlingen, is ook gewoon gebleven: "klanten komen nu gewoon gezellig hier voor de theorieles." Wat de praktijklessen betreft mag de leerling nog steeds kiezen: "je kunt vanaf hier lessen of opgehaald worden van huis. Ook wat dat betreft is er niets veranderd." De nuchterheid van Anita is de nuchterheid die Verkeersschool Jansen tekent: "uiteindelijk wil je natuurlijk gewoon goed leren auto- of motorrijden. rijden. En dat kun je bij ons", aldus Anita. "Je weet bij ons precies wat je krijgt: 60 minuten les is 60 minuten les. Je hebt een vaste instructeur en er wordt in onze auto's niet gerookt." Bovendien is er in onderling overleg veel mogelijk. We geven echt alle aandacht." Dat geldt al helemaal als de cursist extra aandacht behoeft, bijvoorbeeld door faalangst, dyslexie of autisme. "We hebben kennis, en we hebben geduld.Voor ons is het belangrijkste dat onze cursist slaagt!"

!